L'UNES Barça segueix com a únic equip imbatut

L'UNES Barça segueix com a únic equip imbatut

Els blaugranes van superar l'ADIV de València a domicili per 53 a 77

L'UNES Barça afrontava aquest passat diumenge un dels partits amb més dificultat. Duel d'equips invictes entre els valencians de l'ADIV i els blaugranes. Només en podia quedar un. I el premi el va aconseguir l'equip de Jaume Vilella. 

 

Des de l'inici del partit, el Barça es va mostrar molt sòlid, marcant el ritme del partit, conscients dels perills dels locals i entenent molt bé on serien les opcions d'avantatge en atac. Això els va permetre molta comoditat durant tota la primera meitat. 

 

A la segona meitat, la tònica seguiria igual, amb un equip concentradissim, seleccionant els millors tirs per endur-se una victòria molt valuosa d'una pista molt complicada. 

 

Un triomf que permet als blaugranes ser l’únic equip invicte a la Lliga i seguir liderant la classificació del Grup B. Així doncs, ha estat un cap de setmana inolvidable per l’equip, que a més, dissabte a la tarda va rebre la visita del President, Joan Laporta, i el vicepresident de l'àrea esportiva, Rafa Yuste, a l’hotel per desitjar-los sort i encoratjant-los a seguir endavant. La sort va donar els seus fruits en una jornada on també van aprofitar per presenciar el Valencia Basket-Arakis de la Lliga Endesa Femenina a la Fonteta de Sant Lluís.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut