L'UNES Barça s'endú el duel en el primer desplaçament de l'any

Els blaugranes guanyen a la pista del Vistazul (28-80)

El conjunt blaugrana sumava la seva primera victòria del 2023, en el seu desplaçament a la pista del Vistazul (Dos Hermanas, Sevilla), en vèncer per 28-80 després d'un partit molt solvent.

Un partit complicat pel desplaçament i l'hora inusual de joc, les dues del migdia, però això no va fer arronsar-se gaire l'equip català, que des del salt inicial imprimia un ritme altíssim de partit.

Els locals, físicament més alts, jugaven la primera possessió del partit ja intentant el que s'esperava, jugant pilotes interiors. Els blaugranes, però, ja portaven preparat i amb les ordres clares de la banqueta de pujar molt les defenses i impedir arribar a l'equip local a trepitjar la zona. Tot augurava un partit de molta intensitat.

Els catalans, amb un ritme de joc impecable, no cedien cap centímetre del camp, pressionant cada vegada i provocant que el rival cedís algunes pilotes o que fallés tirs precipitats. Un primer període que ja ens feia veure quines serien les intencions durant tot el partit.

I així va continuar, un segon període amb un ritme encara més elevat, gràcies a les rotacions, feia que els visitants poguessin agafar una renda de punts importants per poder controlar el partit.

Això sí, l'ambició no baixava i les esperances de l'equip local es minvaven cada vegada més, quan veia que el Barça no afluixava ni un moment el ritme. Tot això ens portava a arribar al descans del partit amb un marcador de 18 - 45.

La segona part, un petit tràmit per l'equip visitant que desesperava i feia desaparèixer qualsevol esperança que poguessin tenir els locals. Seguint amb les defenses pressionant i el bon ritme ofensiu, que ens permetia anotar amb facilitat en transició i movent la pilota en estàtic, acabaven trobant els llançaments còmodes i senzills.

Un marcador prou còmode ajudava al tècnic català a poder provar noves rotacions poc habituals i també donar minuts d'altíssima qualitat al jove jugador Rafa Benítez.

Victòria que torna a donar ritme i alè a un equip amb ganes de molt més. Enfocats en continuar treballant setmanalment, esperem rebre el Zaragoza la setmana vinent al Juan Carlos Navarro.