L'UNES Barça es proclama campió de Catalunya

L'UNES Barça tanca una molt bona temporada amb el títol de campió de Catalunya davant el Bàsquet Girona per 68-24

Dissabte es va jugar a Granollers un dels tornejos més emblemàtics que el bàsquet en cadira de rodes català pot jugar durant la temporada, la Copa Catalunya. Un trofeu especial ja que en fer-se al final de temporada, és un premi a la feina feta tot l'any.

Semifinal: CEM L'Hospitalet - UNES Barça

Partit en principi relativament fàcil, on l’equip d’Hospitalet des del principi va intentar dominar el joc interior i l’equip blaugrana intentava fer defenses amb pressió tota la pista i impedint que arribessin amb avantatja, al primer quart va acabar amb avantatja d'un sol punt.

Va ser al segon quart, on la nostra defensa va estrènyer molt la sortida de pilota, provocant moltes possessions de 8 segons i acabant molt bé sota cistella i amb bones decisions de tirs exteriors. Els blaugranes van acabar la mitja part amb un resultat clar de 18-42.

El tercer i últim quart va continuar amb la mateixa dinàmica dels primers 20 minuts, amb defenses molt fortes per part del nostre equip i no deixant que l’Hospitalet fes el seu joc, amb un marcador contundent de 48-86 que ens encaminava cap a la final.

Final: UNES Barça – Bàsquet Girona

La final es jugava per la tarda del mateix dissabte, els culers van sortir amb la mateixa mentalitat que al primer partit i des de l'inici van marcar un ritme de partit molt alt, acabant el primer quart amb un 20-8.

Mantenint la mateixa defensa i buscant sempre la millor opció de tir, es va arribar la mitja part amb un avantatja important de 34-13.

El tercer i l’últim quart, l’equip d'Oscar Trigo va mantenir la concentració i seguir amb el joc de pressió, ofegant els atacs del Bàsquet Girona. Acabant amb una victòria per 68-24 reflectint la superioritat de l’UNES Barça durant tot el partit..

Amb aquest resultat l’UNES Barça acaba aquesta temporada amb bon regust de boca.