L'UNES Barça guanya i pasa a la fase d’ascens

L’equip entrenat per Óscar Trigo venç a Salto Bera Bera per 36-92

El partit és presentava crucial pels interessos blaugranes, en una última jornada de la fase de grups on s’havia de decidir si el nostre equip és classificaria per la fase d’ascens o lluitaria per mantenir la categoria.

El repte no era fàcil, l’UNES Barça havia de guanyar el seu partit d’un punt més del que guanyés el CB Vila de Leganés.

Al primer quart els jugadors de l’UNES Barça van sortir amb una pressió molt forta que provocava perdudes a l’equip local amb els conseqüents atacs ràpids dels blaugranes liderats pel jove Biel Carbó.

El segon quart mantenia la mateixa direcció, i aquest quart liderat per l’argentí Ivan González, l’UNES Barça ampliava la seva distància al marcador amb un resultat de 13-48.

A la represa, l’equip local va sortir amb molta força i els blaugranes queien als paranys locals, tot i aquí els blaugranes guanyaven el quart amb un parcial de 15-18 per l’UNES Barça.

Amb l’entrada del a l’últim quart, tornava la calma competitiva, en un últim esforç defensiu i amb un joc coral ofensiu, l’últim quart servia per certificar la bona feina realitzada durant tot el partit, repetint el marcador del primer quart 7-26 i marcar la màxima diferència del partit +56 punts.

Tot i la bona feina realitzada al camp de joc, l’equip no deixava de competir, i tocava seguir el partit del Leganés per streaming per tal de certificar la classificació. Amb emoció continguda els minuts passaven el CB Vila de Leganés BSR guanyava el seu partit per la mínima (47-49).

El final del partit als illes, va fer esclatar l’alegria a un jove equip de l’UNES Barça que jugarà amb els millors equips de la categoria i somiarà, perquè no, en fer tornar a aquest equip a la màxima categoria del bàsquet en cadira de rodes nacional després d’onze anys d’absència.