Victòria al derbi català

Els blaugranes guanyen al Joventut BCR per 43-47

L'UNES Barça va tornar a la senda de la victòria dissabte passat després de la seva visita a Badalona. El partit davant el Joventut BCR es presentava com una prova de foc pels blaugranes, encara que la imatge i el joc de l'equip la setmana anterior van deixar bones sensacions, guanyar a l'equip català en el pavelló Olímpic Badalona era un pas important per a mantenir l'objectiu de la permanència directa i passar a la següent fase d'ascens.
Davant es presentava un equip difícil, només havia perdut a casa contra Basketmi Ferrol, els resultats i el joc desplegat per l'equip local no donaven cabuda a la relaxació.

Al primer quart es va poder intuir el que oferiria el partit, els de Sant Feliu, van començar amb molta intensitat defensiva, ajustant el 2x2 amb els jugadors referència, encara que els dos equips van estar poc encertats de cara a cistella, acabant aquests primers 10 minuts, amb un marcador de 5-5.

El segon quart, més del mateix, els dos jugadors locals atacaven la cistella de l'Unes Barça, on l'equip blaugrana seguia amb grans defenses agressives i buscant bones opcions d'atac, acabant el marcador a la mitja part amb un ajustat 18-19.

En el tercer quart, l'equip entrenat per Óscar Trigo va sortir amb molta intensitat defensiva, la qual cosa va aprofitar per distanciar-se en el marcador, donant tranquil·litat a l'atac blaugrana, acabant aquest quart amb un marcador favorable de 27-38.

Va ser en l'últim quart, on els jugadors verd-i-negres, es van fer forts en defensa, ficant molta cadira i no deixant fer un atac fluid als blaugranes, reduint així el lluminós, tot i que no perillava el partit, es buscava l'average de +6 per a quedar segons en la classificació, però al final no va poder ser i encara que ens emportem la victòria, va anar només de 4 punts i ara tot dependrà del partit contra Bera Bera el diumenge 20 de febrer.