Campions de la Supercopa

L’equip d’Òscar Trigo guanya al CEM Hospitalet i s’emporta la Supercopa de Catalunya

Aquest dissabte 9 d’octubre s’ha disputat la Supercopa de Catalunya de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló de Municipal d’Esports Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans amb victòria per a l’UNES FC Barcelona davant el CEM L’Hospitalet BCR per 75 a 20.

El partit va començar amb domini total dels jugadors d’Òscar Trigo, finalitzant el primer quart amb un parcial de 17 a 2. El domini va continuar durant el segon quart de la Supercopa, arribant al descans amb 30 punts de diferència a favor de l’equip blaugrana (38 a 8). La intensitat de l’UNES Barça, equip amb més entrenaments ja que la setmana vinent comença la competició nacional, va continuar durant tota la segona part de la Supercopa, i va arribar al final de partit amb una contundent victòria per 75 a 20.

El millor del partit va ser Biel Carbó amb 22 punts i 10 assistències, juntament amb Fernando Valderrama amb 19 punts i 5 rebots.

Ara cal seguir treballant ja que dissabte 16 d’octubre comença la Lliga al Palau Municipal Juan Carlos Navarro davant l’Adapta Zaragoza a les 12.00 h.