L'UNES Barça guanya la Copa Catalunya

L'equip blaugrana de bàsquet en cadira de rodes s'imposa al BCR CEM Hospitalet a la final per 41-34

L'UNES Barça s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes, al derrotar a la final el BCR CEM Hospitalet per 41-34 en partit celebrat el dissabte 12 de juny al Pavelló Municipal d'Esports de la localitat gironina de Calonge.

Feia algunes temporades que tots dos equips no s’enfrontaven en competició catalana i aquesta Copa Catalunya ha estat una bona oportunitat per veure en acció a aquests dos grans equips del bàsquet en cadira de rodes català.

El partit va ser molt igualat. El primer quart, va acabar amb un petit desavantatge de 2 punts 6 a 8, i el resultat al descans va seguir sent favorable al BCR CEM Hospitalet per un sol punt de diferència, 16 a 17.

Un gran tercer quart dels jugadors dirigits en aquest partit per Jaume Vilella, va decidir la Copa. Al final del tercer quart, amb un joc al contraatac, buscant les millors opcions interiors i augmentant l'atenció defensiva, ja es va arribar amb una diferència de 4 punts a favor dels blaugrana,

En el darrer quart, el BCR CEM Hospitalet no va poder donar la volta al marcador, degut en part a la forta defensa de l'UNES Barça, que va seguir amb les contres que li permitien un avantatge numèric en les seves jugades d'atacat, que va permetre arribar al final del partit amb un marcador favorable a l’UNES FC Barcelona per 41 a 34.