La Liga
Jornada 20
Camp Nou
diumenge 19 de gener
El partit es juga en
00 :
dies
00 :
hores
00 :
min
00
s
Pàgina web oficial
Reserva online i evita cues
Els millors seients disponibles
Web 100% segura
El Camp Nou, escenari de grans moments
Entrades
Inclou:
 • Seient estàndard
ticketing-vipfut-zonas-gallery (2).JPG
Entrades VIP
Compra entrades Des de
245€
Inclou:
 • Seient estàndar
 • Accés exclusiu a la sala VIP
 • Càtering premium i atenció personalitzada
Entrades Barça Entrades VIP Entrades VIP Premium
Accés a sala VIP
Càtering Premium ininterromput
Atenció personalitzada
Seient VIP en localitat premium
Butaques confort en zona de jugadors
Viu el partit com un jugador darrere de la banqueta
La millor ubicació del Camp Nou
Vistes privilegiades del terreny de joc
Accés a la sala VIP més exclusiva dintre de l’estadi
Entrades molt limitades
 • Entrades Players Experience · Són localitats especials en zones VIP que permeten viure el partit d’una altra manera. A més de veure el joc des d’un punt de vista privilegiat, inclou accés exclusiu a Sales VIP, assistència personalitzada de les hostesses del Club i servei de càtering i bar en tot moment: des de 90 minuts abans del partit, a la mitja part i fins una hora després del partit final. Una exclusivitat que continua amb altres privilegis, com accés a zones de descans i retransmissió del partit en pantalles de TV; i entrega de les alineacions abans del partit.

  Entrades VIP Són localitats estàndard amb accés a tots els serveis VIP i amb vistes a un dels majors espectacles del món. Aquestes entrades inclouen: assistència personalitzada d’hostesses FCB i accés exclusiu a una Sala VIP, on podràs gaudir dels nostres serveis de càtering i bar des de 90 minuts abans del partit, a la mitja part i fins una hora després de forma ininterrompuda. Les compres de VIP garanteixen seients en parelles.

   

  Tipus de seients propers garantits:

 • Entrades Players Experience · Quan realitzes la compra de les entrades a través de la nostra web, rebràs dos emails, un primer amb la confirmació de la compra i un segon amb les teves entrades en PDF. No és necessari imprimir-les, pots descarregar-te-les al teu mòbil i presentar-les directament en iniciar la teva experiència.

  Entrades VIP · Rebràs les entrades per email 24-48h abans del partit en format VIP. Les podràs descarregar en el teu mòbil o imprimir-les a casa.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut