ENTRADES PARTITS AFECTATS COVID-19

Estimat culer,

Com sabràs, a causa de la crisi que estem vivint per la pandèmia global de la Covid-19, que ha afectat a tota la societat i al món de l’esport, totes les competicions esportives del nostre club s’han vist afectades i aquesta situació ha tingut un impacte directe en la nostra activitat, ja que seguint les mesures dictades per les autoritats sanitàries i les ordenances de l’estat d’alarma decretat pel Govern, tots els partits de futbol van quedar ajornats.

Ara estem tots a les nostres cases i, de moment, no podem visitar el Camp Nou, la casa de tots els culers, ni podem gaudir de l’experiència de veure jugar el nostre equip en viu, de donar als nostres jugadors tot el nostre suport i d’omplir les graderies d’escalf i passió.

Atès que desconeixem quan podrem oferir de nou la possibilitat d'assistir al nostre estadi, t'informem que en les pròximes setmanes rebràs la devolució de l’import de les localitats adquirides, pel mateix mitjà de pagament que vas realitzar la compra.

T’agraïm molt la teva comprensió i col·laboració, i lamentem tots els perjudicis que aquesta situació t’hagi pogut causar.

Les portes del Camp Nou es tornaran a obrir i esperem que puguis venir a acompanyar al nostre equip i a omplir de vida el nostre estadi. Et considerem part de la família del Barça, que sempre està al costat del Club en els bons i els mals moments.

El Barça i el Camp Nou t'esperen de nou molt aviat.

Sempre amb el Barça,

FC Barcelona 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut