PLAYERS EXPERIENCE - CIUTAT ESPORTIVA

PLAYERS EXPERIENCE - CIUTAT ESPORTIVA

Què inclou?

  • Museu + Audioguia
  • Anada i tornada en autocar privat des del Spotify Camp Nou 

  • Tour guiat Espanyol – Anglès 

  • Accés espais exclusius 1r equip futbol: Vestuaris, camps d’entrenament, Menjador... 

  • Visita Estadi Johan Cruyff  

  • Visita Poliesportius privats de Basket, Futsal i Handbol 

  • Mirador d’obres 

Benvinguts a la CIUTAT ESPORTIVA JOAN GAMPER TOUR, el cor latent del Futbol Club Barcelona! Una experiència única que et submergirà en el fascinant món on els somnis esportius prenen forma i la passió es barreja amb la dedicació.

ITINERARI

1. Rebuda del grup a l’Accés 0 del Palau Blaugrana, IMPORTANT: Intentar arribar 15 minuts abans de l’hora de visita. 

2. Autobús (30min) 

3. Arribada i Tour Guiat a la Ciutat Esportiva (1h / 1h30)  

  • Pavellons d’entrenament Basket, Fubol Sala i Handbol.  

  • Espais privats 1r equip de futbol: Menjador de jugadors, camp d’entrenament, Vestuari i gimnàs.  

  • Camps d’entrenament i Estadi Johan Cruyff 

4. Autobús de tornada cap al Spotify Camp Nou (30minuts)

La visita al Barça Immersive Tour i al Mirador de les obres de l’Estadi, es podrà realitzar per lliure ja que tots els visitants tindran una entrada inclosa per gaudir quan vulguin. 

LA VISITA

Acompanya'ns en un recorregut exclusiu per les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, fins ara reservada només als jugadors i jugadores, que han estat testimonis de moments històrics i han donat vida a algunes de les llegendes més grans del futbol, bàsquet, futbol sala, handbol i hoquei. 

A mesura que explorem els seus racons privats, descobrirem la barreja perfecta de tradició, innovació i passió que defineix el Futbol Club Barcelona en múltiples disciplines esportives. Aquí, els jugadors i jugadores del Barça perfeccionen les seves habilitats i estratègies sota la mirada atenta dels entrenadors.  

A més a més, podràs endinsar-te en el nou Museu 100% interactiu on podràs viatjar pel passat, present i futur del Barça a través de moments històrics, jugadors i jugadores de llegenda i triomfs que formen part de l'imaginari col·lectiu. 

No perdis l'oportunitat de conèixer el Barça des d'una perspectiva diferent i emocionant! Si ets un autèntic fan del Barça, aquesta visita és per a tu! Vine i viu l'experiència definitiva del Barça! 

TAULA DE PREUS:

Entrada Preus

General

99€
Resident 79€

 

*Pots recollir la teva invitació al Museu Barça Immersive Tour a les taquilles de l’accés 9, a les instal·lacions del Spotify Camp Nou el dia que decideixis fer la visita. Hauràs d’ensenyar la teva entrada de la Ciutat Esportiva Joan Gamper Tour. 

**Idiomes disponibles audioguia: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, holandès, japonès, xinès, àrab, coreà, rus i polonès.

*Per raons de seguretat durant el trasllat informem que els menors de 2 anys NO poden participar en aquesta visita.

ACCESSIBILITAT

Aquest Tour un recorregut amb moltes escales i desnivells, de manera que No està adaptat per a persones usuàries de cadira de rodes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut