MATCH DAY TOUR ESTADI OLÍMPIC

MATCH DAY TOUR ESTADI OLÍMPIC

Què inclou?

  • Museu + Audioguia
  • Llotja Presidencial
  • Players Fan Zone
  • Tour guiat darrera de les càmeres
  • Sala Cupra
  • Passeig pel terreny de joc
  • Accés a zones de premsa amb tots els muntatges de TV preparats

Prepara't per a una experiència única i inoblidable! L'apassionant partit que tots esperen està a punt de començar, i el públic espera amb entusiasme fora de l'Estadi Olímpic. Mentre tant, dins de l'estadi, els motors s'estan escalfant per oferir-te un espectacle inoblidable amb les estrelles més esperades. Les llums deslumbrants, les càmeres a punt per capturar cada moment, periodistes llestos per donar cobertura, i els equips tècnics treballant incansablement perquè tot surti perfecte. 

Aquesta és la teva oportunitat única per presenciar aquest esdeveniment pràcticament en solitari en un Estadi Olímpic que s'obre exclusivament per a tu. Pots sentir l'emoció? 

 

La visita

Després de rebre una càlida benvinguda privada, tindràs l'oportunitat d'explorar les àrees més exclusives de l'estadi. Visitaràs la prestigiosa llotja presidencial, coneixeràs la sala de premsa on es reuneixen els periodistes més influents, entraràs a la zona d'entrevistes i, per descomptat, podràs estar on els jugadors estaran en poques hores. Inclús tindràs l'oportunitat de baixar al terreny de joc, on la màgia esdevé. 

Tot això estarà acompanyat per un guia oficial que et desvetllarà els secrets millor guardats dels moments previs a un partit a l'Estadi Olímpic. El Match Day Tour és la nostra experiència més especial, ja que, tractant-se del dia de partit en directe, qui sap què podria passar! Aquesta és la teva oportunitat per viure l'emoció d'un partit d'una manera única i exclusiva. No te'l perdis! 

 

Taula de preus

Ticket Prices
General 79€
Resident 59€

*Pots recollir la teva invitació al Museu Barça Immersive Tour a les taquilles de l’accés 9, a les instal·lacions del Spotify Camp Nou el dia que decideixis fer la visita. Hauràs d’ensenyar la teva entrada del Match Day Tour. La data límit per fer la visita al Museu es el 30/06/2024.

**Idiomes disponibles audioguia: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, holandès, japonès, xinès, àrab, coreà, rus i polonès.

 

Accessibilitat

El Match Day tour és un espai amb moltes escales i desnivells, de manera que el Tour no està adaptat per a persones usuàries de cadira de rodes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut