Premsa

Premsa

Acreditacions

Els mitjans de comunicació que es vulguin acreditar per als partits del primer equip al Camp Nou han de seguir els següents procediments
Una imatge del Camp Nou en un Clàssic

 

LaLiga i Copa del Rei

Els mitjans escrits, llocs web i ràdios que no facin transmissió ni connexions del partit han d’enviar un correu electrònic corporatiu des del mateix mitjà a premsa@fcbarcelona.cat deu dies hàbils abans de la data del partit, amb l’excepció del Barça-Madrid, en què s’ha d’enviar 30 dies abans. La petició s’ha de tramitar per mitjà del director, el cap d’esports o algun responsable de redacció des d’un correu electrònic oficial del mitjà corresponent. En cap cas s’acceptaran peticions de comptes de correu electrònic com Hotmail, Gmail o similars.

Les televisions estatals sense drets, les ràdios que facin transmissió del partit i les agències de fotografia han de sol·licitar les acreditacions a la LaLiga a acreditaciones@laliga.es, i les televisions internacionals les han de sol·licitar a Mediapro a acreditaciones@mediapro.es.

Lliga de Campions

Els mitjans informatius, amb l’excepció de les televisions amb drets, han d’enviar un correu electrònic corporatiu des del mateix mitjà a premsa@fcbarcelona.cat deu dies hàbils abans de la data del partit. La petició s’ha de tramitar per mitjà del director, el cap d’esports o algun responsable de redacció des d’un correu electrònic oficial del mitjà corresponent. En cap cas s’acceptaran peticions de comptes de correu electrònic com Hotmail, Gmail o similars.

Observacions

Els terminis per rebre les peticions poden variar en funció del nivell d’ocupació dels diferents espais de premsa: tribuna de premsa, terreny de joc i sala de premsa i zona mixta.

No es tramitaran les peticions que arribin fora de temps. Les acreditacions es confirmaran entre 24 i 72 hores abans de l’inici del partit.

L’enviament de la petició no garanteix l’acreditació sol·licitada per als partits del primer equip de futbol al Camp Nou.

Recollida d'acreditacions

Les acreditacions es recullen el mateix dia de partit al Centre d’Acreditacions de l’accés 14.

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut