L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya posa en valor el projecte de l'Espai Barça

L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya posa en valor el projecte de l'Espai Barça

El vicepresident tercer del FC Barcelona, Jordi Moix, explica a una vintena d’experts en urbanisme els detalls del projecte patrimonial del Club per als propers anys

Una vintena d’arquitectes urbanistes pertanyents a l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) van visitar les instal·lacions del Club per conèixer els detalls del projecte Espai Barça. La visita es va realitzar en el marc d’una activitat cultural d’aquesta agrupació que convida als seus membres a realitzar un recorregut en bicicleta per descobrir en profunditat algun dels projectes urbanístics de la ciutat. En aquesta ocasió van dedidir enfocar la jornada en l’àmbit dels equipaments esportius, centrant-se en el cas del FC Barcelona.

El vicepresident tercer del FC Barcelona i comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, va acompanyar el grup en la seva visita a les instal·lacions del Club i els va oferir una aproximació als antecedents urbanístics del projecte i a la seva situació actual. La visita es va iniciar a Sant Joan Despí, amb un recorregut per la Ciutat Esportiva on Enric Batlle, arquitecte soci fundador del despatx Batlle i Roig, resposanble de l’Estadi Johan Cruyff, va explicar l’estat de les obres d’aquesta instal·lació, i Jordi Moix va explicar els antecedents urbanístics dels terrenys on se situa la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tot seguit els arquitectes es van traslladar a les oficines del Club, al barri de les Corts, on van poder gaudir d’una xerrada a càrrec de Jordi Moix, Albert Blanch i Lluís Cases, en representació de BCA i Garrigues, com a equip redactor de la Modificació del Pla General Metropolità, que els van mostrar diverses maquetes de l’Espai Barça i els van oferir una presentació amb una visió panoràmica del projecte, des de la seva gènesi fins als detalls de la seva construcció.

Els integrants del grup es van mostrar molt interessats pel projecte de l’Espai Barça, van realitzar diverses preguntes als seus responsables i van valorar molt positivament la feina feta. A més, no van voler deixar pasar l’oportunitat per posar en valor l’impacte positiu que tindrà l’Espai Barça en la ciutat de Barcelona des del punt de vista urbanístic i van felicitar al FC Barcelona per aquesta iniciativa.

mini_2018-11-24 EXPLICACIO ESPAI BARÇA PEDALADA URBANISTES 001.jpg
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut