Mobilització massiva per a la final

Mobilització massiva per a la final

Penyistes, socis, sòcies, aficionats i aficionades del FC Barcelona tenyiran Bilbao de blaugrana. Arreu del món també se seguirà el partit i l’Ajuntament de Barcelona instal·larà una pantalla gegant a la Plaça de Catalunya per seguir-lo

Demà l’afició culer estarà al costat del Barça Femení en la seva cinquena final de la UEFA Women’s Champions League de manera massiva. A Bilbao, on es juga el partit, i arreu del món. Segons la UEFA, més de 35.000 culers es desplaçaran a la capital de Biscaia. Està previst que viatgin penyes de tot Catalunya: s’han organitzat autocars des de les Terres de l’Ebre, Tarragona, l’Escala, Figueres, Berga, Soses, Mataró, Banyoles i Barcelona, entre altres poblacions. També des de Castelló, Extremadura, amb la Peña Barcelonista de Morala al capdavant; Galícia, amb la PB De Porriño; Castella-Lleó, amb la PB Paredes de Nava; i La Rioja, amb la PB de Calahorra.

A Barcelona, l'Ajuntament instal·larà una pantalla gegant, de 7 metres d'amplada per 4 d'alçada, a la plaça de Catalunya, des d'on es podrà seguir el partit. A Washington, la Delegació del Govern de la Generalitat organitza, conjuntament amb la penya blaugrana d'aquesta població dels Estats Units, una festa per veure la final. A més, les penyes han organitzat visionats del Barça-Lió a tot arreu: des de la pantalla gegant que muntarà la PB de Mollet, fins a trobades en diferents punts, com ara Palafrugell, Vic, Tortosa i Felanitx (Mallorca), amb la PB Els Tamarells, que també desplaçarà a Bilbao una expedició de més de 180 persones. En altres punts del món, com ara Londres, Nova York, Toronto o Panamà, també tindran lloc trobades de penyes per donar suport al Barça Femení des de la distància.

Per a l’afició culer que es desplaci a Bilbao, la Penya Barcelonista Bizkabarça ha preparat una rebuda a l’altura de l’esdeveniment. De fet, ha fet una crida convidant penyistes, socis, sòcies i l’afició culer en general perquè visquin la prèvia de la final al seu local, que estarà obert des de les 11 del matí i està situat a només 10 minuts de l’estadi de San Mamés: al carrer General Eraso, número 1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut