Barça One: més de 10 hores de directe per a la final de dissabte

Barça One: més de 10 hores de directe per a la final de dissabte

La plataforma de streaming gratuïta del FC Barcelona farà el major desplegament des de la seva creació apostant pels continguts d’actualitat en la jornada de la final de la Champions femenina

Barça One farà el seu major desplegament informatiu des de la seva creació amb motiu de la final de la Champions femenina que enfrontarà el Barça amb l'Olympique de Lió a l’estadi de San Mamés, a Bilbao, aquest dissabte 25 de maig. Amb motiu d’aquest partit, Barça One emetrà més de 10 hores de programació en directe, de manera ininterrompuda, en el que serà una potent aposta pel directe via streaming. 

Els continguts començaran a emetre’s dissabte a les 10 del matí amb el ‘Barça Live’, que es produirà en tres idiomes, català, castellà i anglès, a càrrec de Llorenç Tarrés, Pol Martínez i Robert van Eeckhout respectivament. El programa oferirà l’última hora de la prèvia de la final i connectarà amb el Fan Meting Point de Bilbao, on hi ha programades actuacions musicals, concursos i altres activitats lúdiques. Com a enviats especials a la ciutat basca, aquests programa comptarà amb Mireia German, per a les versions catalana i castellana, i amb Pablo Woolls, per a l’anglesa. 

A partir de les 17.00 hores s’iniciarà el ‘Barça Live’ del partit, que serà retransmès per Roger Mateu i Begoña Villarrubia en català, per Marc Brau i Àngels Prieto en castellà i per Robert van Eeckhout i un nodrit grup de col·laboradors en la versió anglesa. Un programa que s’allargarà fins a després del partit per copsar les reaccions de les protagonistes i analitzar-ne el resultat.

Amb aquestes més de 10 hores de directe, Barça One aproparà l’ambient de Bilbao a tota l’afició culer de manera gratuïta, en una jornada clau per al Barça Femení en què no només pot sumar la seva tercera Champions, sinó que també pot apuntar-se un nou triplet al seu palmarès.

Per qui vulgui seguir amb una marató de continguts sobre l’equip, Barça One ha recopilat a la pestanya “La temporada històrica del femení” alguns dels moments més destacats de la brillant campanya de l’equip de Jonatan Giráldez. Entre aquests continguts destaquen el partit de la remuntada contra el Chelsea a les semifinals de Champions o la golejada de la final de la Copa de la Reina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut