El FC Barcelona signa amb Fortinet i es converteix en 'Official Cybersecurity Partner' del futur Spotify Camp Nou

El FC Barcelona signa amb Fortinet i es converteix en 'Official Cybersecurity Partner' del futur Spotify Camp Nou

El líder mundial en ciberseguretat es converteix en el nou partner del futur Estadi per a tres temporades, fins al 30 de juny del 2028

El FC Barcelona i Fortinet, el líder mundial en solucions de ciberseguretat que impulsa la convergència de les xarxes i la seguretat, han signat un acord de patrocini a partir del qual Fortinet es converteix en el nou Official Cybersecurity Partner de l’Espai Barça per a tres temporades, fins al 30 de juny del 2028. Com a part de l'acord, el FC Barcelona oferirà un entorn digital segur al futur Spotify Camp Nou aprofitant la plataforma líder del sector Security Fabric de Fortinet, que servirà com a referent global per a la innovació tecnològica en el món de l'esport i l'entreteniment.

L’aliança entre el Club i Fortinet forma part del programa de patrocinis associat al futur Spotify Camp Nou i ha estat possible gràcies als objectius que comparteixen d’integrar al futur Estadi els sistemes tecnològics més innovadors. El FC Barcelona aposta per convertir l’Espai Barça en un hub d’innovació internacional, a l’avantguarda a les noves tecnologies. En aquest sentit, aquesta aliança reafirma l’aposta del Club per associar-se amb companyies punteres i integrar la tecnologia més innovadora al nou estadi.

Amb aquest nou acord s’obre una nova oportunitat per al programa de patrocinis creat específicament per un dels projectes més importants de la història del Club i obrirà noves oportunitats, tant per a empreses que es dirigeixen directament al consumidor (B2C) com per a aquelles enfocades a l'àmbit empresarial (B2B), com és el cas de Fortinet, aprofitant la visibilitat i el prestigi global del FC Barcelona i la rellevància del que serà un dels estadis referents al món.

La ciberseguretat millora l'experiència dels visitants i dels usuaris i usuàries

Com a part de l'acord, el FC Barcelona implementarà la plataforma Security Fabric de Fortinet, inclosos els tallafocs de nova generació FortiGate, per protegir la Wi-Fi de l'Estadi, la infraestructura OT i el centre de dades. El Zero Trust Network Access i la seguretat dels punts finals de Fortinet protegiran els usuaris i usuàries i els dispositius que accedeixen a les aplicacions des de qualsevol ubicació. A més, la gestió centralitzada amb anàlisi de seguretat impulsada per IA oferirà una visibilitat completa de la xarxa. Aquestes tecnologies s'integraran perfectament amb els sistemes tecnològics del Club, millorant la seguretat i l'eficiència a l’Spotify Camp Nou.

L’Espai Barça, més que un estadi

L'Espai Barça és un projecte revolucionari en el món de l'esport i l'entreteniment que pretén actualitzar i ampliar les instal·lacions del FC Barcelona, inclòs l'emblemàtic Spotify Camp Nou, i transformar-lo en el millor complex esportiu del centre d'una gran ciutat. Com a part d’aquest propòsit, comptar amb les millors solucions en ciberseguretat amb la col·laboració de Fortinet és clau per garantir un entorn digital segur i oferir la millor de les experiències a tots els socis i sòcies, aficionats i aficionades que visitin l’Estadi.

Fortinet ha estat un motor de l'evolució de la ciberseguretat, oferint solucions de manera responsable innovant tecnologies de seguretat sostenibles, diversificant el talent de ciberseguretat i promovent negocis i entorns responsables. L’experiència de Fortinet és essencial per a un projecte de la magnitud de l’Espai Barça, ja que la seva feina amb empreses reconegudes tant del sector públic com privat, com els equips de resposta a emergències informàtiques (CERT), les entitats governamentals i el món acadèmic, són un aspecte fonamental del compromís de Fortinet per millorar la resiliència cibernètica a nivell mundial.

 

Declaracions de Juli Guiu, vicepresident de l’Àrea de Màrqueting del FC Barcelona

"L’Espai Barça ha de ser el catalitzador per a la transformació digital del Club, i la ciberseguretat n’és un pilar fonamental. L’aliança amb Fortinet assegura que les nostres instal·lacions comptin amb la protecció més avançada i amb un entorn digital segur per a totes aquelles persones que visitin l’Estadi. Aquesta col·laboració posa de manifest el nostre compromís amb la innovació i la tecnologia i l’aposta del Club per oferir la millor experiència”.

Declaracions de John Maddison, Chief Marketing Officer de Fortinet

"A partir de la història d'innovació en ciberseguretat de Fortinet durant més de 20 anys, estem orgullosos de donar suport a l'ambiciosa visió del FC Barcelona de crear un centre d'innovació internacional impulsat per tecnologies capdavanteres del sector. El nostre objectiu compartit de convertir l’Spotify Camp Nou en un dels estadis líders del món és possible aprofitant la plataforma Fortinet Security Fabric per protegir el seu entorn digital".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut