El FC Barcelona i el Teatre Nacional de Catalunya renoven l'acord per al foment de les arts escèniques

El FC Barcelona i el Teatre Nacional de Catalunya renoven l'acord per al foment de les arts escèniques

El Club i el TNC continuaran col·laborant conjuntament per donar a conèixer les últimes propostes teatrals, apostant per la unió de l’esport i la cultura

El FC Barcelona i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) han renovat el seu acord de col·laboració per a les pròximes tres temporades per continuar fomentant i impulsant les arts escèniques, donant a conèixer les diferents representacions que s’organitzin i l’oferta teatral. L’aliança ha estat possible gràcies als objectius compartits i a l’aposta per unir l’esport i la cultura.

Aquesta renovació s’ha oficialitzat amb una trobada a la Llotja de l’Estadi Olímpic Lluís Companys en la prèvia del partit davant la Reial Societat, que ha comptat amb la presència de Joan Laporta, president del FC Barcelona, i també d’Elena Fort, vicepresidenta de l’Àrea Institucional del FC Barcelona; i de Neus Aranda, presidenta del Consell d’Administració del TNC.  

A través d’aquest conveni de col·laboració, el FC Barcelona i el Teatre Nacional de Catalunya continuaran treballant conjuntament per donar a conèixer les diferents produccions i iniciatives que es llencin. La programació de la pròxima temporada que inclou aquest conveni serà presentada el 29 de maig, a les 11.00 h, al TNC. Els principals beneficiaris d’aquest acord seran els socis i sòcies, els i les esportistes del FC Barcelona, els i les residents de La Masia i els empleats i empleades del Club.

 

Declaracions de Joan Laporta, president del FC Barcelona 

“Pel FC Barcelona és un orgull renovar aquest acord amb el Teatre Nacional de Catalunya i seguir col·laborant en el foment de les arts escèniques, contribuint al compromís conjunt de la unió de l’esport i la cultura. Aquesta aliança posa en valor l’aposta del Club per a l’impuls de la cultura catalana en tots els seus vessants, de la mà d’una entitat tan arrelada a la ciutat de Barcelona, com el Teatre Nacional de Catalunya”.

Declaracions de Neus Aranda, presidenta del Consell d’Administració del TNC

“El TNC i el Barça compartim el sentiment d’arrelament al nostre país i d’universalitat de la cultura i l’esport”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut