El Barça celebrarà el Sant Jordi amb un estand al centre de Barcelona i amb descomptes per a entrades

El Barça celebrarà el Sant Jordi amb un estand al centre de Barcelona i amb descomptes per a entrades

S’hi vendran llibres del segell Barça Books i roses solidàries, i els descomptes seran per a partits de futbol, dels Esports Professionals i per al Barça Immersive Tour

El FC Barcelona vol celebrar la diada de Sant Jordi d’enguany apropant-se a la gent de la ciutat, reivindicant les seves arrels catalanes i barcelonines i oferint els seus esdeveniments esportius a preus imbatibles.

Per començar, el dia 23 el Club sortirà al carrer i ho farà de la manera més tradicional possible; amb un estand de llibres i roses al centre de la ciutat de Barcelona. Una iniciativa que donarà visibilitat al Barça enmig de l’anar i venir dels milers de persones que ompliran els carrers de la ciutat en una diada que celebra la cultura, la tradició i la catalanitat.

Aquest estand estarà ubicat a la confluència del carrer Rosselló amb la Rambla de Catalunya i s’hi podran comprar llibres del segell Barça Books i roses solidàries, la recaptació de les quals anirà destinada al projecte Joves Futur + de la Fundació Barça que fomenta el català entre els  joves migrats amb l’objectiu d’obrir-los noves oportunitats laborals i d’afavorir-ne la integració social.

Les roses de l’estand del Barça no només seran especials per aquesta finalitat filantròpica, sinó que a més seran úniques perquè aniran amb un embolcall blaugrana oficial que tindrà missatges especials creats pels jugadors i jugadores dels primers equips de futbol del Club. Aquests textos els han escrit amb motiu d’un vídeo que es podrà veure a les xarxes socials del Club aquest dia 23 i en què hi participen Ona Batlle, Bruna, Jana, Claudia Pina, Marta Torrejón, Marc-André ter Stegen, Marc Guiu, Fermín, Oriol Romeu i Sergi Roberto.

Importants descomptes per a entrades

Aquesta diada porta també sota el braç descomptes molt atractius per a partits del primer equip masculí i femení, dels Esports Professionals i per al Barça Immersive Tour.

D’una banda, el residents a Catalunya tindran un 25% de descompte en les entrades del proper Barça – València del primer equip masculí, el dia 29 d’abril, i també entrades a 11 euros per al Barça Immersive Tour.

I d’altra banda, per al públic general, pel que fa al bàsquet es podran adquirir packs d’entrades per als Playoff de la Lliga Endesa i de l’Eurolliga a partir de 86 euros. I pensant ja en la propera temporada es podran adquirir també packs d’entrades per al Barça Femení (a partir de 65€), per a l’Handbol (a partir de 145€), per al Futbol Sala (a partir de 104€) i per a l’Hoquei (a partir de 69 €).

Signatura de llibres a les botigues de Canaletes i Passeig de Gràcia

Per completar aquest Sant Jordi, diversos autors d’alguns dels llibres de Barça Books i de temàtica Barça estaran a les Barça Stores de Canaletes i del Passeig de Gràcia per signar exemplars del seus llibres a tothom que ho desitgi. Els horaris són els següents:

Barça Store Passeig de Gràcia

De 10 a 11h: Guillem Balagué (“Els Capitans del Barça”) i Sergio Lozano (“Goles y cicatrices”)
D’11 a 12 h: Lu Martín (“Quan vam ser eterns”) i Francesc Aguilar (“Els tresors del Barça”)
De 12 a 13h: Ángel Iturriaga i Fermín Suárez (“L’estil Barça”)
De 13 a 14h: Frederic Porta i Manuel Tomàs (“El Clàssic”)
De 16 a 17h: Ferran Correas i Ricardo Cavolo (“Barça. 100 jugadors de llegenda”)
De 17 a 18h: Roger Cruz (“Més que una samarreta”)  i  Albert Carreras (“FC Barcelona. La dimensió mirall”)

Barça Store Canaletes

D’11 a 12 h: Ferran Correas i Ricardo Cavolo (“Barça. 100 jugadors de llegenda”)
De 12 a 13h: Roger Cruz (“Més que una samarreta”) i  Albert Carreras (“FC Barcelona. La dimensió mirall”)
De 16 a 17h: Lu Martín (“Quan vam ser eterns”) i Francesc Aguilar (“Els tresors del Barça”)
De 17 a 18h: Ángel Iturriaga i Fermín Suárez (“L’estil Barça”)
De 18 a 19h: Frederic Porta i Manuel Tomàs (“El Clàssic”)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut