Barça One estrena un nou Barça Notícies

Barça One estrena un nou Barça Notícies

Aquest informatiu estarà disponible cada dia, de dilluns a divendres, a primera hora de la tarda amb l’objectiu de resumir en uns deu minuts l’actualitat blaugrana de la jornada

Barça One aposta per l’actualitat diària amb la posada en marxa d’un nou informatiu sota la marca Barça Notícies. La primera edició d’aquest informatiu diari s’estrena aquest dilluns 15 d’abril i té com a objectiu ser una càpsula que resumeixi els assumptes més importants de la jornada en clau blaugrana, tant en l’àmbit esportiu com institucional.

Barça Notícies estarà disponible a primera hora de la tarda en tres idiomes i comptarà amb Mireia Germán com a presentadora de l’edició catalana i castellana i amb Diego Lorijn per a l’anglesa.

Amb la incorporació d’aquest format informatiu Barça One va enriquint la seva oferta de programes oferint la millor selecció de continguts amb temàtica Barça de tot el mercat audiovisual.

Barça One, d’accés gratuït

Per veure Barça One només cal descarregar-se l’app de la plataforma en qualsevol dispositiu intel·ligent o Smart TV o bé entrar a https://one.fcbarcelona.com

Aquesta OTT disposa de tres nivells d’usuari. Un de gratuït amb publicitat, l’opció més accessible. Un altre de gratuït, sota registre previ, que permet personalitzar el canal, confeccionar llistes de reproducció pròpies, rebre recomanacions, visualitzar continguts exclusius i rebre informació de la programació, entre altres funcionalitats. I per últim, una subscripció Premium per 1,99 euros al mes, sense anuncis i amb la possibilitat de descarregar continguts per visualitzar-los on i quan es vulgui.

Barça One té la vocació d’arribar des de Barcelona a tot el món. D’entrada està disponible a tot Europa, els Estats Units, l’Uruguai, l’Argentina, el Brasil, Mèxic i properament es desplegarà en altres països.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut