Soroll i emoció a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Soroll i emoció a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Pares i mares, acompanyants i delegacions de les diferents Barça Academies omplen les grades de bon ambient

Tant grans com petits han tingut la seva oportunitat de brillar i participar en els diferents partits de la Barça Academy World Cup presented by Allianz. Abans de cada enfrontament, s’ha pogut observar la unió i la companyonia entre els diferents equips, units amb el mateix objectiu: guanyar i gaudir del temps de joc.

Suïssa amb la Barça Academy Zurich té la sort de comptar amb una gran presència activa dels pares i mares i altres familiars, que mostren un gran compromís i animen sense descans. La Barça Academy Budapest ha demostrat una actitud enèrgica i decidida en tot moment, cridant i fent soroll amb matraques que han donat color a la Ciutat Esportiva.

Banderes dels Estats Units, Mèxic i Itàlia a la Ciutat Esportiva

Per la seva banda, la Barça Academy Pro Nova York ha fet sentir la seva presència a les grades amb orgull, exhibint la bandera americana en tots els camps on jugaven els seus equips. El Barça Blau destaca per ser un equip amb un fort vincle familiar, abraçant-se abans de començar el partit. El Campus d’Itàlia ha animat amb entusiasme constant igual que Mèxic, traient banderes dels seus països i càntics d’ànim durant tot els xocs.

Les Barça Academies de la República Dominicana i Dubai s’han fet notar, molt empàtics i donant-ho tot per estar més a prop dels seus, mentre que els equips de Turquia han estat aclamant el nom de la Barça Academy Istanbul i animant de manera continuada els seus equips i donant-los suport durant tota l'estona de joc.

Visita de l’Ajuntament de Sant Joan Despí

En una vessant no esportiva, el tinent d'Alcaldia d'Esports i Sanitat de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, Francesc Vives, ha fet una visita a una de les seus de l'edició d’enguany de la Barça Academy World Cup Presented by Allianz. Concretament ha estat al camp de futbol de Sant Pancraci i ha estat rebut per Benny Megreli, director de la Barça Academy. En aquesta trobada han xerrat de l'evolució del torneig i de properes col·laboracions per seguir treballant plegats després de l’èxit dels dos darrers anys com a seu del torneig internacional de la Barça Academy.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut