El projecte del futur Spotify Camp Nou, protagonista al Coliseum Summit Europe a Londres

El projecte del futur Spotify Camp Nou, protagonista al Coliseum Summit Europe a Londres

El nou Estadi ha estat presentat al congrés internacional, en què els principals representants i especialistes del món de l’esport i l’entreteniment han pogut conèixer alguns dels principals detalls arquitectònics de la nova llar blaugrana

El projecte del futur Spotify Camp Nou, el seu estat d’avançament i els principals pilars de l’Espai Barça han estat presentats al Coliseum Summit Europe, organitzat per Global Sports Venue Alliance, i que s’està celebrant entre el 26 i 27 de març al Tottenham Hotspur Stadium, a Londres. El congrés internacional és un dels referents que posa sobre la taula i analitza les últimes tendències i oportunitats en la construcció d’estadis i arenes, i ha comptat amb la participació del FC Barcelona, de la mà del responsable de l’Àrea Tècnica d’Espai Barça, Raul Alvarez.

En la seva ponència ha abordat la vessant més tècnica del projecte, explicant en quin punt es troba l’obra en aquests moments i alguns dels principals detalls del nou espai al centre de Barcelona que es convertirà en una referència arquitectònica per a la ciutat i per al món. Alvarez ha detallat les singularitats de l’Espai Barça i la gran transformació que hi haurà a les instal·lacions del FC Barcelona al barri de les Corts. Millorar la integració de l'Estadi al veïnat i la ciutat, així com promoure una mobilitat més sostenible, socialment responsables i amb mesures per contribuir a la preservació del medi ambient són aspectes clau del projecte i que s’han tingut en compte en el desenvolupament del seu disseny.

Els assistents i especialistes del sector han pogut conèixer de primera mà les singularitats d’un dels projectes més rellevants en el món de l’esport i l’entreteniment, amb què el Club té la voluntat de modernitzar la seva llar i instal·lacions per crear nous entorns, espais i actius que generin ingressos addicionals.

Punt de trobada referent en la indústria dels estadis

Els fòrums organitzats per Global Sports Venue Alliance són un punt de trobada per a representants i especialistes del món de l’esport i entreteniment, enfocats sobretot en la construcció d’estadis i arenes. Es tracta d’un fòrum internacional que busca oferir un espai per al debat i l’anàlisi de les últimes tendències, així com oportunitats de negoci i de creixement. En aquesta línia s’han posat sobre la taula les novetats del sector i exposat els principals projectes que s’estan duent a terme actualment, com és el cas de l’Espai Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut