Més activitats a part de futbol

Més activitats a part de futbol

L’onzena edició de la Barça Academy World Cup incorpora zones d’oci i food trucks

Aquesta onzena edició de la Barça Academy World Cup ha estat marcada per una recuperació del nombre de jugadors en comparació amb els números prepandèmia. A més, s’ha observat un notable increment en la participació femenina respecte a la primera edició de la temporada passada. Mariona Caldentey, padrina de l’edició d’enguany, va estar present a la inauguració amb el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, mentre que l’altre padrí, Pau Cubarsí, serà l’encarregat de l’entrega dels trofeus a la clausura de dijous.

Malgrat la pluja del dilluns, la gent aquest dimarts ja ha pogut gaudir del gran ventall de possibilitats disponibles a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i els partits s’han pogut disputar sense problemes climatològics com el dia anterior.

Activitats recreatives, carpes i bon ambient

Taules de foot-toc, xutòmetres, free stylers i zona gaming són algunes de les opcions a escollir entre les diferents activitats de lleure per passar l’estona entre partits. Tant nens i nenes com familiars i acompanyants poden gaudir de les diferents activitats Barça.

També la presència de diversos food trucks i carpes on participants i assistents poden gaudir de diferents tipus de gastronomia. Aquesta iniciativa no només complementa l’experiència esportiva, sinó que també proporciona nous al·licients per als acompanyants.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut