Llotja Oberta a l’Estadi Olímpic Lluís Companys per a socis i sòcies de la Zona Jove

Llotja Oberta a l’Estadi Olímpic Lluís Companys per a socis i sòcies de la Zona Jove

Sorteig de sis places per veure el Barça-València de la jornada 33 de Lliga

Els socis i sòcies del FC Barcelona que durant aquest any compleixin entre 16 i 30 anys, que hagin renovat el seu carnet del 2024, que estiguin al corrent del pagament de la quota i que s’hagin censat, participaran en el sorteig de sis places per presenciar des de la Llotja Presidencial de l’Estadi Olímpic Lluís Companys el partit de la Jornada 33 de lliga, entre el FC Barcelona i el València CF.

Per participar en aquest sorteig no cal que aquests socis i sòcies tinguin abonament a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. El sorteig serà públic, es realitzarà davant de notari el 15 de març del 2024 i el resultat serà comunicat als guanyadors i guanyadores per escrit o per trucada telefònica. Si no és possible el contacte en el termini de vint-i-quatre hores, a comptar des del primer intent de contacte, els guanyadors o guanyadores perdran els drets sobre el premi, que serà atorgat al primer reserva. I així successivament.

Els socis i sòcies que resultin agraciats podran designar voluntàriament, en el moment d'acceptació del premi, una persona acompanyant major de 16 anys que no cal que sigui soci o sòcia del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut