El Dia Internacional de les Dones, protagonista en el Barça-Mallorca

El Dia Internacional de les Dones, protagonista en el Barça-Mallorca

Dones representants de l’àmbit polític, social i empresarial han presenciat el partit com a convidades des de la Llotja de l’Estadi Olímpic Lluís Companys

La commemoració del Dia Internacional de les Dones ha estat molt present amb motiu del partit de Lliga entre el FC Barcelona i el RCD Mallorca d’aquest divendres en què el Club s’ha sumat als actes d’homenatge a les dones amb diverses accions que han tingut lloc tant a la llotja de l’Estadi Lluís Companys com al terreny de joc.

Per una banda el Club ha convidat a la Llotja diverses dones representants de l’àmbit social, esportiu, polític i empresarial que s’han trobat abans del partit amb una foto encapçalada pel president Joan Laporta, la vicepresidenta institucional Elena Fort, així com d’altres executives del Club. Entre les convidades presents hi eren la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra; la secretària general d’Interior, Tamara Garcia de la Calle; la Consellera d’Economia i Hisenda, Natalia Mas; la portaveu del grup parlamentari Junts per Catalunya, Mònica Sales; la secretària general adjunta i portaveu d’Esquerra Republicana, Marta Vilalta; la portaveu adjunta a Esquerra Republicana Raquel Sans, la vicepresidenta de PIMEC, Mireia Cammany; la presidenta de PIMEC Turisme, Isabel Galobardes; la directora general de la Cambra de Comerç Americana, Aida Casamitjana; la CEO de Barcelona Health Hub, Eva Rosell; així com altres dirigents d’empreses i altres professionals.

D’altra banda, també ha estat una de les convidades especials a la Llotja Maria Escoté, la dissenyadora de la samarreta símbol de la campanya del FC Barcelona amb motiu del 8M,  així com les jugadores de l’equip femení CF Tramontana La Mina, un equip que és un exemple en la superació d’estigmes socials, culturals i de gènere i a qui es destinaran els beneficis dels productes comercialitzats amb motiu de la campanya de Club pel 8M.

_GP22033

Com a representants de la casa, han estat també convidades esportistes de les seccions amateurs del FC Barcelona. L’atletisme, el bàsquet femení, l’hoquei herba, el rugbi i el patinatge han estat representats a la Llotja, i han tingut també l’oportunitat de trobar-se amb el president Joan Laporta, la vicepresidenta institucional Elena Fort i el membre de la Junta Directiva responsable de les Seccions Amateurs, Miquel Camps.

_GP22054

Al terreny de joc, el 8M és protagonista amb el ‘Lila Barça’, pintant la lona central i el toblerone amb la imatge de campanya ‘La igualtat és als nostres colors. Empoderant futures generacions’, i l’afició també podrà conèixer en directe el vídeo creat especialment per a aquesta campanya. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut