WhiteBIT, present a l’Sports Tomorrow Congress del BIHUB

WhiteBIT, present a l’Sports Tomorrow Congress del BIHUB

El Global Partner del FC Barcelona oferirà en aquestes jornades una ponència sobre tecnologia blockchain mentre, paral·lelament, ja ha enllestit amb el BIHUB un nou producte formatiu que s’iniciarà al mes de març

El desembre del 2022 el FC Barcelona va signar un acord de patrocini amb l’empresa WhiteBIT -una de les centrals de crypto exchanges més grans d’Europa- gràcies al qual aquesta companyia va esdevenir Global Partner del Club. Amb la voluntat de establir aliances fermes i duradores, basades l’enriquiment mutu, el Barça Innovation Hub (BIHUB) ha programat durant l’Sports Tomorrow Congress una taula rodona a càrrec d’aquesta companyia, la més important d'Europa en l'àmbit del crypto exchange.

Aquest dilluns dia 26, Alex Starikov, Product Owner de la plataforma Whitechain de WhiteBIT oferirà a les 15:15 hores una sessió anomenada “Decoding the future of fan engagement with personalized digital merchandise” (“Decodificant el futur de la interacció dels fans amb marxandatge digital personalitzat”), en la que abordarà els reptes que les noves tecnologies proposen en relació a la implicació amb els fans, en especial en el món digital. Aquesta sessió tindrà lloc en el primer dia de l’Sports Tomorrow Congress, unes jornades d’innovació i tecnologia que es podran seguir presencialment i per via telemàtica i que estan despertant l’interès dels mitjans de comunicació locals i internacionals.

Nou projecte amb WhiteBIT: un curs online amb el BIHUB

A més d’aquesta acció divulgativa en un fòrum internacional, el BIHUB i WhiteBIT, han creat un nou curs online anomenat “Game-Changing Tech: Mastering Blockchain”. Aquesta iniciativa suposa un pas endavant per a l’aliança entre el Barça i WhiteBIT amb l’objectiu de reforçar el poder de marca d’ambdues empreses en un terreny com la formació, clau per al futur de la nostra societat.

La primera edició d’aquesta formació, que ja es pot adquirir a la plataforma del Barça Innovation Hub, s'iniciarà el 10 de març de 2024. Es podrà començar cada mes i exigirà una dedicació d'entre 6 i 8 hores setmanals.

Paral·lelament a això, WhiteBIT també està present en el dia del Club a través de diverses activacions, com a les pantalles de LED que envolten el terreny de joc i en accions d’interacció amb l’afició gràcies a les quals els fans del Club poden aconseguir experiències VIP per a partits dels primers equips de futbol masculí i femení i per als enfrontaments de bàsquet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut