El Fundació Barça Genuine es presentarà demà a Montjuïc

El Fundació Barça Genuine es presentarà demà a Montjuïc

Abans del partit contra el Getafe, els homes i dones d’aquest equip saludaran l’afició culer des de la gespa

En els minuts previs al Barça-Getafe que es jugarà demà, a les 16.15 hores, es viurà un moment molt especial quan els jugadors i les jugadores del Fundació Barça Genuine, juntament amb el seu staff, saltaran al terreny de joc per presentar-se a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i fotografiar-se amb l’onze titular que farà sortir Xavi Hernández. Aquest equip s’ha presentat en diferents ocasions, des de la seva creació l’estiu de 2021, davant l’afició del primer equip masculí i també en el Palau Blaugrana i l’Estadi Johan Cruyff.

Mapi León i Ronald Araujo són enguany els ambaixadors del Fundació Barça. Demà, l’uruguaià tindrà l’oportunitat d’acollir els 21 homes i les 7 dones que formen la plantilla i a l’staff, integrat per tres entrenadors, una entrenadora, tres psicòlogues, un entrenador de porters i un fisioterapeuta, que treballen des del voluntariat.

El Fundació Barça, que dimecres va gaudir d’una sessió d’entrenament inclusiu amb el Juvenil A masculí, al Camp 5 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, participa a LaLiga Genuine en el grup Inclusió i els pròxims 13 i 14 d’abril jugarà la tercera fase de la competició a Tenerife. Abans, entre el 27 i el 31 de març, viatjarà, per segon any consecutiu, a la localitat de Rovinj (Croàcia), per jugar l’Special Power League. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut