Insígnies d’or per a 64 socis i sòcies amb 50 anys de compromís blaugrana

Insígnies d’or per a 64 socis i sòcies amb 50 anys de compromís blaugrana

Emocionant acte a l’Auditori 1899 amb el president Joan Laporta, la vicepresidenta Elena Fort i el directiu Josep Ignasi Macià

El president Joan Laporta, acompanyat de la vicepresidenta de l’Àrea Institucional, Elena Fort, i del directiu responsable de l’Àrea Social, Josep Ignasi Macià, han presidit aquesta tarda l’acte d’entrega d’insígnies d’or a 64 socis i sòcies que es van vincular al FC Barcelona durant la dècada dels setanta del segle passat i, per tant, celebren cinquanta anys de lligam barcelonista.

El compromís ferm que aquest col·lectiu va adquirir amb el Barça quan encara hi havia dictadura ha estat especialment reconegut pel president. “Amb aquesta insígnia d’or, us fem un reconeixement senzill però d’una gran càrrega simbòlica. Vosaltres us heu fet grans amb el Barça i, gràcies a vosaltres, el Barça s'ha fet gran. Sou un exemple per a les noves generacions de barcelonistes que continuaran creixent amb el Barça i amb el nou Camp Nou, que serà el millor estadi del món", ha dit també.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut