El Barça Fest arriba al Poble Espanyol de Barcelona

El Barça Fest arriba al Poble Espanyol de Barcelona

El FC Barcelona presenta una nova proposta perquè tots els socis i sòcies, aficionats i aficionades gaudeixin de la prèvia dels partits que se celebrin a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

El FC Barcelona presenta una nova proposta perquè tots els socis i sòcies i resta d’afició gaudeixin de la prèvia dels partits que se celebrin a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Hores abans de l’inici, el Barça ha arribat a un acord amb el Poble Espanyol perquè tot el barcelonisme tingui l’oportunitat de viure una experiència que combina música, entreteniment i gastronomia. El llançament oficial del Barça Fest serà el cap de setmana del 27 i 28 de gener, per a la prèvia del partit davant del Vila-real.

Aquesta nova iniciativa, anomenada Barça Fest, comptarà amb una oferta musical perfecta per escalfar motors i així poder arribar al partit amb tota l’energia per animar l’equip. Concerts i sessions a càrrec de DJs de renom, o futbolins, són alguns dels exemples de l’oferta d’entreteniment que oferirà l’espai. A més, hi haurà activitats familiars, pensades per a tots els públics, així com també facepainting i customització per als culers més petits, i photocalls i fotomatons.

Un altre dels plats forts de Barça Fest al Poble Espanyol serà la gastronomia. L’espai comptarà amb diferents propostes de tot tipus, amb entrepans d'autor, una variada oferta d’entrants i tota una carta basada en productes de km 0 i sostenibles. Tot això i molt més estarà distribuït en diferents barres de menjar i beguda perquè els seguidors i seguidores puguin viure una experiència completa abans de pujar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Totes aquelles persones interessades a viure una prèvia al Barça Fest poden adquirir el seu passi a través de la pàgina web del Club, que ja té disponibles les entrades per un preu a partir de 10 €. Per als partits en cap de setmana, la programació començarà quatre hores abans del partit, i en el cas dels que es juguin entre setmana, dues hores abans de l’inici. El tret de sortida d’aquesta nova ‘fan zone’ està previst per al partit davant del Vila-real, i serà a partir de llavors quan l’opció d’adquirir aquest exclusiu passi ja estarà disponible per a tota la resta de partits que els blaugranes juguin a Montjuïc.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut