Marc-André ter Stegen i Aitana Bonmatí reben el Premi Barça Jugadors

Marc-André ter Stegen i Aitana Bonmatí reben el Premi Barça Jugadors

El president de l’Agrupació, Juan M. Asensi, i Rafael Yuste, vicepresident del FC Barcelona, els fan entrega del guardó

El Premi Barça Jugadors 2022/23 és per a Marc-André ter Stegen i Aitana Bonmatí. El van rebre de mans del president de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, Juan M. Asensi, i de Rafael Yuste, vicepresident del Club, que en el seu discurs van destacar la humilitat i el lideratge d’ambdós guardonats. Uns valors arrelats en la filosofia del FC Barcelona que la migcampista de Sant Pere de Ribes i el porter alemany exporten arreu del món.

En el cas d’Aitana Bonmatí, aquest és el seu tercer Premi Barça Jugadors consecutiu. Un fet que cap futbolista havia aconseguit prèviament. Després d’un any rodó, amb la consecució de la segona Womens Champions League de la història del Club, la Lliga espanyola i un històric Mundial de seleccions, en el qual va ser escollida millor jugadora del torneig, Aitana ha estat reconeguda amb la Pilota d’Or. A la gala, la ribetana va parlar de dedicació, sacrifici i, sobretot, del fet rodejar-se dels amics de sempre i la família, que l’ajuden a tocar de peus a terra.

En el cas de Marc-André ter Stegen, aquest és el seu segon Premi Barça Jugadors. El seu lideratge al vestidor guia el camí dels joves futbolistes que arriben al primer equip. L’alemany i Sergi Roberto són els dos jugadors que queden de l’equip que va guanyar la Champions League fa vuit anys. Des de la seva arribada a Barcelona aquella temporada, s’ha integrat a la cultura catalana i s’ha convertit en un dels ídols del Barça. Ara, com a segon capità, agraeix la votació popular dels socis i sòcies simpatitzants de l’Agrupació i del jurat professional que l’ha escollit com a guanyador d’aquest premi.

Homenatge a Cruyff

Per altra banda, cal recordar que l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona  homenatjarà, el pròxim diumenge 26 de novembre, a les 12 del migdia, la figura de Johan Cruyff amb un partit que enfrontarà els veterans del FC Barcelona amb un combinat de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE). Ara que es compleix mig segle del fitxatge de l’holandès que va canviar la història del Barça, l’Agrupació ho ha volgut commemorar amb una trobada futbolística entre exfutbolistes blaugrana i exfutbolistes de la resta d’equips de la Lliga espanyola que, sota el títol ‘50 anys amb Johan’, tindrà lloc, precisament, a l’Estadi Johan Cruyff.

Les entrades per a aquest partit ja s’han posat a la venda. Si es retiren abans del 20 de novembre els preus són els següents: 10 € la tribuna primera graderia, 7 € la tribuna segona graderia i el lateral, 5 € els gols i els menors de 7 anys no paguen. A partir del 20 de novembre, els preus seran 15 € la tribuna primera graderia, 12 € la tribuna segona graderia i el lateral, 10 € els gols i 5 € els menors de 7 anys, en totes les zones del camp. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut