Un Clàssic a ritme de Stones i amb activitats especials per a l’afició

Un Clàssic a ritme de Stones i amb activitats especials per a l’afició

Aquest dissabte a l’Estadi Olímpic, a més de sonar música dels Rolling Stones de la playlist Barça Matchday El Clásico de Spotify, hi ha preparat un mosaic sorpresa i ‘fan cams’ especials per fer ambient davant d’un partit únic

L’esperit dels Rolling Stones inundarà aquest dissabte l’Estadi Olímpic amb motiu de la celebració del Clàssic de la mà de Spotify. Serà un partit irrepetible que, fins i tot abans de disputar-se, ja ha donat la volta al món diverses vegades. L’aparició del logotip de la banda britànica a la samarreta ha cridat l’atenció de tot el planeta i es confirma com una de les accions de marca més virals que es recorden en l'univers blaugrana. Per celebrar-ho el FC Barcelona i Spotify han preparat diverses accions de fan engagement amb l’objectiu que l’afició que assisteixi al partit gaudeixi d’una tarda memorable.

Playlist Barça Matchday El Clásico de Spotify

Per començar, la música rock i en especial les obres mestres dels Rolling Stones ressonaran en les graderies de l’Estadi durant la prèvia del partit de la mà del DJ Pol Corredoira, que punxarà temes inclosos a la playlist Barça Matchday El Clásico creada per Spotify i disponible al hub del FC Barcelona en aquesta plataforma.

Mosaic sorpresa

El partit també estarà precedit per un mosaic que promet ser llegendari i que immortalitzarà l’esdeveniment com es mereix. Es recomana a l’afició que arribi a l’Estadi amb temps suficient per poder executar-lo a la perfecció, uns minuts abans de que els jugadors surtin al camp.

Completaran les activitats pensades per al públic barcelonista dues fan cams que sorprendran els seguidors i seguidores projectant-los als videomarcadors de l’Estadi Olímpic amb alguna consigna. Podràs trobar-te enmig d’una kiss cam, per fer un petó a l’acompanyant; una dance cam, per demostrar les teves habilitats de ball i atres accions divertides inspirades en la música i els Stones.

Les samarretes signades, esgotades 

Pel que fa al marxandatge vinculat al Clàssic, l’èxit de vendes de les samarretes de partit i de la col·lecció Càpsula Barça x Rolling Stones ha estat espectacular. 

La FC Barcelona x The Rolling Stones Signed Limited Edition ja està esgotada i pel que fa a la FC Barcelona x The Rolling Stones Limited Edition, només queden unitats a les Barça Store físiques. 

Continua havent-hi estoc, tant a l’e-commerce com a les botigues físiques de les peces de la col·lecció lifestyle Càpsula Barça x Rolling Stones -entre les quals hi ha samarretes, dessuadores, bombers, barrets, etc.- però el ritme de vendes registrat és alt, fet que demostra el furor que ha aconseguit aixecar aquesta original línia de roba.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut