El Barça treu una col·lecció de la mà de Nike i Patta

El Barça treu una col·lecció de la mà de Nike i Patta

Amb aquesta col·lecció de roba es pretén arribar a un públic a través del futbol i la roba streetwear

El Barça, Nike i Patta han unit forces per crear una línia de roba de streetwear amb la prestigiosa marca holandesa de roba urbana fundada a Amsterdam i que ha aportat la seva filosofia gràfica atrevida des dels carrers al terreny de joc.

La campanya apel·la al sentiment culer que a través de la sang blau i grana batega al cor de tots els barcelonistes i arriba arreu del món. Amb una campanya impactant, el Barça i Nike volen arribar a un públic diferent amb una companyia que és líder en la moda streetwear i que crea tendència com és Patta. La filosofia de crear i celebrar samarretes de futbol ha estat l’objectiu de la marca holandesa des de la seva creació el 2004. El fet de triar Patta com a company de viatge no és casual, ja que la companyia creada a Amsterdam recorda la relació directa del Barça amb l'escola holandesa de futbol tan present en l’ADN futbolístic del Club.

Ampli assortiment de productes Barça

La línia creada per Patta i Nike d’inspiració culer inclou dessuadores, xandalls, samarretes, gorres i una edició exclusiva d’un model icònic de sabatilles de Nike inspirada en els colors blaugrana del Barça. Aquests productes es podran adquirir a partir del 16 d’octubre a la Barça Store i a les botigues Nike. Fruit d’aquesta associació, els jugadors de Xavi Hernández lluiran una samarreta d’escalfament a la prèvia del partit davant de l’Athletic Club de Bilbao el proper 22 d’octubre.

Qui són Patta

Patta va ser fundada el 2004 per l’Edson Sabajo i Guillaume “Gee” Schmidt, membres fonamentals del hip-hop holandès i de l'escena nocturna durant els 90 i principis dels 2000. La parella amb mentalitat musical també tenia una obsessió compartida per aconseguir models de sabatilles i discos d’arreu i el seu hobby va convertir-se en un negoci pròsper. Actualment Patta és una de les poques marques de moda urbana propietat d’afrodescendents venerada internacionalment i a banda de la línia de roba tenen Patta Soundsystem, Patta Running Team, la Patta Foundation, centrada en l'educació cultural per als joves, i més recentment, la creació de l’equip ciclista Patta.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut