Estadi Olímpic Lluís Companys, accessibilitat en un clic

Estadi Olímpic Lluís Companys, accessibilitat en un clic

El FC Barcelona informa sobre les indicacions d’accessibilitat de la que serà la llar blaugrana fins al 2024

El FC Barcelona s’enfrontarà aquest dissabte a les 18.30 h al Celta de Vigo, en el partit corresponent a la sisena jornada del campionat de Lliga. Una nova cita a l’Estadi Olímpic Lluís Companys en què socis, sòcies i afició podran assistir a la que serà la seva llar fins al novembre del 2024. De cara a aquest partit, així com de cara a tots els següents on els blaugranes siguin els amfitrions, el Club dona una sèrie d’indicacions sobre accessibilitat per a persones amb discapacitat, mobilitat reduïda o persones usuàries de cadira de rodes, així com per a les seves persones acompanyants.

Mobilitat i accessibilitat

Punts d’informació en dies de partit

Els punts d’informació de lOficina dAtenció al Barcelonista (OAB) i lOficina d’Atenció Especialitzada (OAE) es troben, durant els dies de partit, davant de l’Accés 1 i l’Accés 5 des de quatre hores abans de l’inici del partit fins a la mitja part.

Servei T’Acompanyem

Per tal que el personal del FC Barcelona pugui garantir una atenció adequada a les vostres necessitats, és recomanable posar-se en contacte amb l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE).
En dies de partit a l’Estadi Olímpic Lluís Companys el punt de servei T’Acompanyem es troba davant dels accessos 1, 2 i 5.

Es permet l’accés de gossos d’assistència o gossos guia

Per comunicar les necessitats específiques contacteu amb l’OAE.

Punts de venda Barça Store

Les quatre Barça Store de l’interior de l’Estadi Olímpic són 100% accessibles per a persones amb mobilitat reduïda o persones usuàries de cadira de rodes i, a l’exterior, podeu trobar cinc punts de venda més amb taulell abatible, on hi haurà personal disponible per facilitar-vos ajuda en cas que la necessiteu.

Localitats per a persones usuàries de cadira de rodes

Per fer la compra d'entrades per a persones usuàries de cadira de rodes i acompanyants, cal omplir aquest formulari. 

  • Aquest tipus d’entrada inclou una invitació per a una persona acompanyant degudament acreditada que s’adquireix en el mateix moment de la compra en línia.

  • Hi ha 244 localitats adaptades, cadascuna amb un seient al costat per a una persona acompanyant.

  • A les localitats adaptades assignades s’hi accedeix per l’Accés 2, que es troba al mateix nivell del carrer.

  • Aquestes localitats tenen bona visió.

  • Hi ha 70 places daparcament gratuït per a vehicles per a persones amb mobilitat reduïda o persones usuàries de cadira de rodes a l’avinguda de l’Estadi. Consulta plànol per veure’n la ubicació.
    Per accedir a aquestes places, serà imprescindible presentar la targeta blava d’aparcament.

  •  Es recomana arribar amb antelació per evitar aglomeracions.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut