Recomanacions de mobilitat per al pròxim partit de Lliga a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Recomanacions de mobilitat per al pròxim partit de Lliga a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Amb motiu de la Cursa de la Mercè que se celebra el dia 17 de setembre, el FC Barcelona ha hagut d’ajustar l’operativa del partit d’aquest dissabte amb el Betis degut a les afectacions derivades dels preparatius del recorregut

El FC Barcelona s’enfrontarà aquest dissabte (21.00 h) al Betis en el partit corresponent a la cinquena jornada del campionat de Lliga. Els blaugranes seran els amfitrions a l’Estadi Olímpic Lluís Companys en una nova ocasió perquè els socis, sòcies, aficionats i aficionades acudeixin a la que serà la seva llar fins al novembre del 2024. Tal com ja s’ha anat fent darrerament, el Club recomana seguir una sèrie d’indicacions de mobilitat per facilitar l’accés i la sortida fluida tant a la muntanya de Montjuïc com al recinte esportiu.

ACCES MONTJUIC SOCIS MOTOS 3_MOTOS - CAT

Pel que fa al partit d’aquest dissabte, i amb motiu de la Cursa de la Mercè que se celebra el dia 17 de setembre, el FC Barcelona ha hagut d’ajustar l’operativa del partit amb el Betis degut a les afectacions derivades dels preparatius del recorregut de la cursa que s’estan duent a terme a Montjuïc. D’aquesta manera, cal destacar que l’avinguda Maria Cristina quedarà tallada a partir de les 15 hores de dissabte dia 16 de setembre i no es podrà circular en aquest tram a partir d’aquesta hora en vehicle rodat. En aquest sentit, abans del partit els recorreguts que faran les llançadores no patiran cap tipus d’afectació, però, un cop acabat, les llançadores s’hauran de desviar pel carrer Mèxic i girar a la Gran Via fins a la plaça Espanya per fer la baixada en el postpartit. En el cas de les motos, es recomana l’accés per l’avinguda Miramar.

Entre la resta de recomanacions habituals consta la de desplaçar-se amb antelació. Les portes de l’Estadi Olímpic s’obriran al públic una hora i mitja abans del partit i l’accés en vehicle privat a la muntanya estarà restringit. A la zona més propera a l’estadi no s’hi podrà circular i a l’entorn de l’Anella Olímpica només hi podran accedir els vehicles de quatre rodes que disposin d’acreditació. La Guàrdia Urbana retirarà els vehicles estacionats en zones no habilitades. En el cas de les motos, fins a un màxim de 3.500 motos podran accedir-hi i aparcar en zones properes a l’estadi.

ACCES MONTJUIC SOCIS MOTOS_MOTOS - CAT

Per al públic que vagi a veure el partit, es recomana que accedeixi a l’estadi a peu o en transport públic, com el servei de llançadores gratuït pels assistents, així com el metro o el funicular, entre d’altres. També es demana al públic assistent evitar, en la mesura que sigui possible, el vehicle privat i que es descarregui l’entrada prèviament i que accedeixi per l’accés i la porta corresponents. Per últim, cal recordar que no hi haurà zona de consigna.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut