Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

El FC Barcelona vol deixar clar que considera totalment impròpia i desafortunada l'actuació del president de la RFEF durant la celebració del Mundial de futbol femení

Després de l'Assemblea Extraordinària de la RFEF celebrada aquest divendres, sembla que les explicacions que ha donat el president de la Federació, el Sr. Rubiales, han resultat suficients per als membres presents de l'Assemblea que tenien la potestat de ratificar-lo en el càrrec.

El FC Barcelona, però, vol deixar ben clar que considera totalment impròpia i desafortunada l'actuació del president de la RFEF durant la celebració del Mundial de futbol aconseguit per la selecció espanyola femenina. Són uns fets que considerem lamentables, que el mateix Sr. Rubiales ha considerat un error i pels quals va demanar disculpes.

Davant d'aquests fets injustificables, el FC Barcelona es compromet a continuar en la línia de donar suport a l'esport femení, a la plena igualtat entre homes i dones en el món de l’esport i a la societat en general, a garantir la seguretat de la dona a l’esport i a denunciar qualsevol actuació que vulneri els nostres principis i Estatuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut