El Barça i Prime Video llancen el tràiler de la segona temporada de la docusèrie ‘FC Barcelona, una nova era'

El Barça i Prime Video llancen el tràiler de la segona temporada de la docusèrie ‘FC Barcelona, una nova era'

La nova entrega de la docusèrie, produïda per Wakai i amb la col·laboració de Barça Studios, s’estrenarà el pròxim 6 de setembre i recull el camí a la victòria del primer equip masculí del FC Barcelona

El FC Barcelona i Prime Video han llançat avui el tràiler de la segona temporada de ‘FC Barcelona, una nova era’, que s’estrenarà el pròxim 6 de setembre. A l’anunci del tràiler l’acompanya també el nou pòster, amb alguns dels principals jugadors que apareixen de la nova entrega.

Aquests seran els protagonistes dels moments que tots els espectadors i espectadores podran reviure en aquesta nova temporada, que consta de quatre episodis i ha estat produïda per Wakai amb la col·laboració de Barça Studios. Així, es mostraran tots els reptes que han format part d’aquesta última temporada, des de la perspectiva del primer equip masculí, recollint el camí a la victòria amb què s’ha culminat, així com els desafiaments que l’equip ha anat superant: derrotes, lesions imprevistes, comiats importants i la pressió mediàtica que forma part del dia a dia del Club.  

La segona temporada de la docusèrie  compta amb imatges exclusives de l’equip de Xavi i dels partits clau del curs passat, revivint tots i cadascun dels millors moments de la plantilla. Els espectadors i espectadores podran veure el procés de reconstrucció del primer equip masculí del FC Barcelona i que gràcies al gran rendiment de les noves incorporacions i el talent dels més joves, l’equip ha tornat a competir al màxim nivell del futbol mundial i a proclamar-se campió de dos títols, la Supercopa d’Espanya i la Lliga. D’aquesta manera, l’afició ha tornat a omplir l’Spotify Camp Nou i ha rebut una injecció d’il·lusió en un equip que ha mostrat un gran esperit de superació i que s’ha caracteritzat pel bon joc.

En la primera temporada de ‘FC Barcelona, una nova era’, que compta amb cinc capítols i es va estrenar el desembre del 2022, es recull l’arribada de Xavi a les banquetes del primer equip de futbol i ha estat tot un èxit. En el cas de la segona, la producció comptarà amb el protagonisme coral dels jugadors i tècnics, especialment de l'actual entrenador culer, i alguns dels jugadors de la plantilla que més han destacat entre l’equip en aquest camí a la victòria.

La segona temporada de ‘FC Barcelona, una nova era’ estarà disponible pròximament en més de 240 països i territoris de tot el món a través de Prime Video.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut