Trobada amb la Penya Blaugrana Las Vegas

Trobada amb la Penya Blaugrana Las Vegas

El club celebra la quarta trobada amb penyes de la gira per tancar els actes institucionals del Barça on Tour: US 2023

La Junta Directiva del FC Barcelona ha rebut aquest dimarts a l’hotel de l’expedició blaugrana a Las Vegas a una representació de la Penya Blaugrana Las Vegas en una acte que s’havia de celebrat el dilluns i que al final es va haver de suspendre degut al retard en el vol que duia als expedicionaris del Club des de Dallas fins a la ciutat de de l’estat de Nevada.

L’acte, el quart que realitza el club en aquesta gira, que aquest dimarts posarà punt i  final amb la disputa de partit Barça-Milan a l’Allegiant Stadium, ha comptat per part del Club amb la participació d’Antonio Escudero, Vicepresident de l'Àrea Social, Josep Ignasi Macià, directiu responsable de l'Àrea Social, i Aureli Mas, directiu responsable del futbol sala. La delegació de la penya, fundada fa tres anys i que actualment compta amb una vuitantena de socis, ha estat encapçalada pel seu president, Jared Lindsey.

FC Barcelona Day a Las Vegas

Durant la trobada els representants de la penya han fet lliurament a la directiva d’un bàndol emès per l’alcaldessa de la ciutat, Carolyn G. Goodman, que declarava el dilluns 31 de juliol, coincidint amb l’arribada de l’expedició blaugrana a la ciutat, Dia del FC Barcelona, FC Barcelona Day, i en el que convidava a tots els residents i visitants a donar la benvinguda al club a la ciutat de Nevada. Goodman, que tenia confirmada la seva assistència a l’acte de dilluns que es va haver de suspendre, també ha adreçat una carta a la delegació del FC Barcelona convidant-los a gaudir de l’estança i visitar els llocs més emblemàtics de la ciutat en aquest darrer dia per terres nord-americanes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut