Texas respira aire blaugrana

Texas respira aire blaugrana

El Club reuneix a Dallas les penyes de Houston i Austin en una trobada apassionada

Més de 120 penyistes, representants de les Penya Barça Austin i de la Penya Blaugrana Houston, han participat aquest divendres en l'acte de penyes que el Club ha celebrat a Dallas en el marc de la gira, Barça on Tour: 2023, que el FC Barcelona està duent a terme per terres nord-americanes. L'acte, al qual ha assistit una àmplia representació de la Junta Directiva, ha estat marcat per l'entusiasme i la passió dels penyistes davant l'arribada de l'expedició blaugrana a la ciutat de l'estat de Texas, on aquest dissabte l'equip disputarà el segon partit d'aquesta gira davant el Reial Madrid.

Dallas respira barcelonisme i així s'ha demostrat aquest divendres amb les desenes d'aficionats que s'han concentrat davant de l'hotel on s'allotja el FC Barcelona per donar la benvinguda als jugadors de l'equip. Aquest entusiasme ha tingut la seva continuació unes hores més tard, al Communitty Beer Co de la ciutat texana, on més de 120 penyistes de la Penya Barça Austin i la Penya Blaugrana Houston, així com de la PB Dallas, aquesta última en procés de reactivació, han festejat la presència dels membres de la Junta Directiva que han assistit a l'acte i que han rebut l'escalf dels aficionats i aficionades entre càntics i crits de suport.

L'àmplia representació del Club la integraven Elena Fort, vicepresidenta de l'Àrea Institucional; Antonio Escudero, vicepresident de l'Àrea Social; Josep Ignasi Macià, directiu responsable de l'Àrea Social; Miquel Camps, directiu responsable dels esports amateurs; Aureli Mas, directiu responsable del futbol sala, i Xavier Puig, directiu responsable del futbol femení. També hi ha estat present Bryan Bachner, Managing Director de les Oficines del FC Barcelona a Nova York i Hong Kong.

L'acte, en què també hi havia el director de la Barça Academy d'Austin, Xavi Pérez, ha començat amb unes paraules dels tres presidents de les penyes, Victor Valencheck (Austin), Paul de los Reyes (Houston) i Matt Gonzales (Dallas), en què han parlat de la importància que té poder gaudir d'aquest contacte proper amb representants del Club per uns aficionats que habitualment viuen i senten la passió dels colors des de la distància.

En el seu torn de paraules, Josep Ignasi Macià i Antonio Escudero han destacat precisament la tasca que fan les penyes com a ambaixadores del FC Barcelona i les han encoratjat a continuar donant suport al barcelonisme des dels Estats Units i des d'altres indrets del món.

Els discursos han donat pas al sopar i seguidament s'ha fet un sorteig de diferents objectes blaugrana entre els participants que ha posat el punt final a la trobada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut