Ticket Jove per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Ticket Jove per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

El Barça ofereix als seus socis i sòcies de fins a 30 anys entrades a 20 i 25 euros per a partits de Lliga i de la fase de grups de la Champions

La Junta Directiva del FC Barcelona referma la seva aposta per facilitar la presència de públic jove en els partits del primer equip de futbol amb la iniciativa Ticket Jove per a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. A partir del 4 de setembre es posarà a la venda un paquet de localitats a preus assequibles que només podran adquirir els socis i les sòcies de fins a 30 anys. Aquesta promoció serà per als partits de la fase de grups de la Champions League i per als partits de la primera volta de la Lliga que el primer equip jugarà a casa contra el Betis, el Celta, el Sevilla, l’Alabès i l’Almeria.

Les entrades es podran sol·licitar des de la confirmació de l'horari de cada partit fins a exhaurir-ne la disponibilitat, tindran uns preus de 20 i 25 euros i correspondran a les zones de Gol i córners.

Hi haurà un formulari habilitat a l'apartat Socis del lloc web del Club des d'on es podrà fer la petició d'aquestes entrades. Els socis i les sòcies que tinguin entre 14 i 30 anys podran demanar conjuntament tres entrades més, totes per al col·lectiu social jove. Als socis i sòcies de menys de quinze anys els haurà d'acompanyar un altre soci o sòcia més gran de divuit anys. En el cas que l'acompanyant tingui més de trenta anys, també podrà sol·licitar una entrada en aquest formulari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut