Los Angeles dona la benvinguda al Barça

Los Angeles dona la benvinguda al Barça

El FC Barcelona ha organitzat aquest dijous un sopar de benvinguda per a representants de la societat local en el que ha estat el primer acte oficial del Barça on Tour: US 2023

L’expedició del FC Barcelona va arribar dimecres a Los Angeles per iniciar el Barça on Tour: US 2023 en què els blaugrana visitaran també les localitats de Santa Clara, Dallas i Las Vegas i jugaran quatre amistosos davant la Juventus, l'Arsenal, el Reial Madrid i l'AC Milan.

En el marc d’aquesta gira, el Club ha organitzat un sopar de benvinguda per a representants de la societat local de Los Angeles i d’altres indrets de l’estat de Califòrnia al restaurant Agua Viva, By José Andrés, a l’Hotel Conrad, on el president Laporta i els membres de la Junta Directiva han exercit d’amfitrions davant d’uns gairebé 200 convidats.

El gruix dels convidats estava format per integrants de l’àmbit empresarial i social de la ciutat. Entre aquests, hi havia representants de diferents empreses i multinacionals nord- americanes, patrocinadors del Club, representants d’entitats catalanes com  l'Agència Catalana de Turisme o el Casal Català de Califòrnia i integrants de les dues penyes que té el Club a Los Angeles. Entre els convidats també s’hi trobava l’exblaugrana i actual jugador dels LA Galaxy, Oriol Rossell.

En el seu discurs de benvinguda, Joan Laporta ha explicat quina és l’essència i els valors del Club així com els pilars que el defineixen com, per exemple, la seva vocació poliesportiva representada pels cinc esports professionals que té el Club, a banda del futbol professional. En aquest sentit, Laporta ha destacat l’èxit aconseguit aquesta temporada, en què els sis esports han guanyat les seves Lligues estatals i també l’èxit del Barça Femení, de nou campió d’Europa i el Club que aporta més jugadores, un total de 18, al Mundial Femení que es disputa aquests dies a Austràlia i Nova Zelanda. 

Davant d’una audiència majoritàriament nord-americana, el president Laporta també ha destacat com a tret definitori l’estil de joc propi que practiquen tots els equips del Club. “Guanyar és una motivació universal, també per al Barça. Però nosaltres també som reconeguts arreu del món per com guanyem. Creiem que és igual d’important guanyar que la manera de guanyar”, ha manifestat el president.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut