AZEMAD, nou Global Partner del Barça d’hoquei patins

AZEMAD, nou Global Partner del Barça d’hoquei patins

L’empresa portuguesa abastirà amb material tècnic d’hoquei tots els equips d’aquesta secció del Club durant les properes tres temporades

El FC Barcelona ha signat un acord de patrocini amb l’empresa AZEMAD perquè esdevingui nou Global Partner de la secció d’hoquei patins i abasteixi amb material tècnic -guants, genolleres i estics- tots els equips de la secció durant les properes tres temporades, de manera exclusiva.

L’entesa converteix la companyia portuguesa en la proveïdora de l’Official Stick dels equips d’hoquei del Barça. L’acord també implica una important visibilitat d’AZEMAD tant a les instal·lacions del Palau Blaugrana com en l’equipació esportiva oficial de l’hoquei, ja que el seu logotip es podrà veure a la part frontal i posterior del pantaló.

El primer equip d’hoquei estrenarà el material d’AZEMAD durant la pretemporada 2023/24, en la qual escalfaran motors per afrontar un nou curs amb forces renovades després de tancar el curs passat amb la consecució de la Lliga, la Copa del Rei i la Supercopa d’Espanya.

_GP22535

AZEMAD, artesans de la fusta

Inicialment coneguda com a Arte em Madeira, AZEMAD va ser fundada l'any 1966 com a empresa de producció de mobles per a la llar. Ubicada a la localitat d’Oliveira de Azeméis, al districte portuguès d’Aveiro, amb els anys va diversificar el seu negoci creant una línia de productes esportius de fusta. Centrada en la innovació i en l'evolució tecnològica, és considerada una de les marques líders en la fabricació i venda de pals d'hoquei i els seus productes es poden trobar arreu del món.

Declaracions de Xavier Barbany, directiu del FC Barcelona responsable de l’hoquei patins:

“Estem molt satisfets d’incorporar AZEMAD com a nou Global Partner de la secció d’hoquei patins del Barça. AZEMAD representa el millor d’una empresa de tradició familiar d’artesans de la fusta, amb un impressionant know how en l’art de la creació d’estics. El seu material tècnic, de primeríssim nivell, ajudarà a la secció a continuar amb el seu camí d’èxits.”

Declaracions de Paulo Martins, CEO d’AZEMAD:

“És amb molta satisfacció que assumirem els pròxims anys ser Global Partner del FC Barcelona en el material tècnic per a l'hoquei sobre patins.
Amb el Barça com un club de referència mundial, és un orgull per a AZEMAD ser reconeguda per la seva qualitat i innovació, i també com a preferida pels seus atletes.
Estem segurs que contribuirem a la consecució de molts títols.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut