Els acords de la Junta Directiva

Els acords de la Junta Directiva

La Junta Directiva del FC Barcelona s'ha reunit aquest dimecres en sessió ordinària a les oficines centrals per prendre els acords següents:

Presentació d’aval per a LaLiga

La Junta Directiva ha acordat la presentació d’un aval de 6,670 milions d’euros a LaLiga com a garantia pel Pla de Viabilitat aprovat el 6 de juny. La durada de l’aval és d’un any i no es podrà alliberar fins al darrer dia de la temporada 2023/24.

Dimissió del directiu Jordi Llauradó

Durant la reunió de la Junta Directiva s’ha acceptat la dimissió de Jordi Llauradó com a directiu del FC Barcelona. Jordi Llauradó va comunicar al president Joan Laporta la seva intenció d’abandonar la Junta Directiva un cop finalitzada la temporada del primer equip de futbol i avui s’ha formalitzat la renúncia. La Junta Directiva expressa el seu agraïment a Jordi Llauradó per la feina feta des de l’inici del mandat com a directiu de referència de l’Espai Barça primer i de la Fundació, posteriorment.

El ja exdirectiu ha participat en l’inici de la Junta Directiva, on s’ha acomiadat de la resta de membres en una trobada emotiva en la qual Llauradó ha exalçat la temporada dels sis títols de Lliga.

Presentació dels resultats del Baròmetre Blaugrana 2022/23

La Junta Directiva ha estat informada dels resultats del Baròmetre Blaugrana de la temporada 2022/23 elaborats per l’Observatori Blaugrana. Més de 3.000 socis i sòcies han participat en aquesta enquesta de l’estat d’opinió de la massa social blaugrana que ha tractat temes que van des de la valoració de la feina de la Junta Directiva, fins a l’estat de les seccions o els treballs de l’Espai Barça. Els resultats del Baròmetre Blaugrana seran presentats ben aviat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut