Jordi Cruyff es desvincularà del Club el 30 de juny

Jordi Cruyff es desvincularà del Club el 30 de juny

L'exjugador del FC Barcelona té el desig d'emprendre nous projectes professionals

El director esportiu del FC Barcelona, Jordi Cruyff, no renovarà contracte amb l'entitat a final de la present temporada pel desig d'emprendre nous projectes professionals. Així ho ha comunicat aquest matí al president de l'entitat, Joan Laporta, en una trobada emotiva en què Cruyff li ha argumentat la seva marxa a la recerca de nous desafiaments després de dues temporades al Barça.

Jordi Cruyff ha transmès el compromís d'ajudar el Club en la transició cap a una nova estructura de l'executiva del futbol, oferint la seva màxima col·laboració en el tancament d'operacions pendents al mercat d'estiu.

A més, Cruyff ha volgut expressar al president Laporta el seu agraïment més sincer per la seva confiança i per haver-li ofert l'oportunitat d'incorporar-se al FC Barcelona fa dues temporades.

Després d'una dilatada trajectòria com a director esportiu i entrenador de diferents equips, es va desvincular com a tècnic del Shenzhen FC de la Lliga xinesa per sumar-se al projecte del FC Barcelona, on va recalar l'1 de setembre del 2021.

En les dues temporades al club català, la tasca de Jordi Cruyff ha estat molt valuosa en les decisions futbolístiques i en la reconstrucció del primer equip. A més, ha estat una persona molt propera als entrenadors i a l'staff tècnic que ha tingut el Club.

El Club agraeix a Jordi Cruyff la seva important aportació com a integrant de la Comissió Esportiva i li desitja molta sort en el seu nou camí professional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut