Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

Davant la gravetat de la informació apareguda avui dilluns a La Vanguardia, en què es vincula el president de LaLiga, Javier Tebas, com a executor en la presentació d’una prova falsa davant la Fiscalia per incriminar el nostre club, el FC Barcelona vol expressar el seu profund enuig, indignació i afartament.

Per aquest motiu, requerim urgentment al president de LaLiga que aparegui públicament per oferir explicacions, més enllà del tuit enviat de matinada pel senyor Tebas, fugint d’estudi i amb una pàtina amenaçadora.

El FC Barcelona, com ha anat dient el president Joan Laporta en les darreres setmanes, se sent víctima d’un linxament mediàtic per uns fets que mai no han passat: el Barça mai no ha comprat àrbitres.

En aquest assetjament hi han participat un grapat de mitjans i opinadors amb més o menys mala intenció, i amb LaLiga entre bambolines atiant el foc contra el nostre Club, amb aportacions del seu president que només han anat en una direcció: intentar condemnar-nos davant l’opinió pública abans no es jutgin els fets.

No és el primer cop que el president de LaLiga utilitza tota la seva maquinària mediàtica per dinamitar el FC Barcelona però, al marge dels seus habituals estirabots, mai no ens podríem haver imaginat que hagués pretès incriminar el nostre club amb proves falses.

La notícia que publica avui La Vanguardia és d’una gravetat que hauria d’alertar tots els clubs de LaLiga, per unes pràctiques que no tenen cap encaix en les funcions que són atribuïdes al president de LaLiga.

Només per aquest fet, el d’atribuir-se funcions que no li escauen, encara que també per dignitat i respecte a la presidència de LaLiga, el senyor Tebas hauria de dimitir en la seva funció. Tanmateix, coneixedors de la seva obsessió per perseguir el FC Barcelona i mostrant constantment la seva aversió i manifesta antipatia vers el nostre Club, entenem que l’actual president de LaLiga persistirà en el seu capteniment de seguir perjudicant el nostre club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut