Elena Fort: “Necessitem conèixer-nos i els volem escoltar, hem de saber qui són els propietaris del Club”

Elena Fort: “Necessitem conèixer-nos i els volem escoltar, hem de saber qui són els propietaris del Club”

La vicepresidenta del FC Barcelona ha remarcat a Barça TV la importància del procés d’actualització del cens de socis i sòcies i ha aprofitat per fer una crida a “integrar més a la dona en el dia a dia del Barça”

Aquest dimarts, la vicepresidenta del FC Barcelona, Elena Fort, ha visitat Barça TV amb una entrevista que s’emetrà avui a les 15 h per parlar de la importància del procés d’actualització del cens de socis i sòcies que el Club ha iniciat des d’avui mateix. La vicepresidenta ha explicat que principalment respon a dos objectius fonamentals: “Saber qui som i quants som”. En aquest sentit, renovar les dades de què disposa actualment el Club i ampliar els perfils dels membres del col·lectiu ajudarà a poder millorar i augmentar la personalització de la comunicació entre el Club i els seus socis.

Tal com ha recordat Elena Fort a l’entrevista, “l’última actualització del cens va ser el 2012 i en aquests 11 anys han passat moltes coses, el Club ha evolucionat de moltes maneres i tecnològicament tot ha canviat” i ha afegit que aquest procés de renovació del cens “és una gran notícia per al Barça i és necessari tant per als socis i sòcies, com per al mateix Club”. “Necessitem conèixer-nos i els volem escoltar, hem de saber qui són els propietaris del Club, per això és important possibilitar que el FC Barcelona es pugui adreçar al soci i millorar aquesta relació amb ells per poder conèixer els seus gustos, les seves inquietuds i poder adreçar-nos a ells més particularment i establir una relació i un vincle més fort encara”, ha remarcat la vicepresidenta.

El procés d’actualització és molt senzill, i segons ha explicat Elena Fort només caldrà “un dispositiu electrònic amb accés a internet i càmera i tenir a mà el DNI, NIE o passaport, així com el codi i PIN”. En aquest sentit, el Club crearà el perfil digital de cada soci i sòcia amb la captura de la imatge del document d’identitat, una foto de la seva cara i una breu gravació de veu. “El FC Barcelona habilitarà un espai al Club perquè tothom ho pugui fer i posarem totes les facilitats del món”, ha anunciat la vicepresidenta. I ha remarcat: “Serà més digital que presencial, la presencialitat es farà per ajudar a fer el procés digital i reforçarem també l’ajuda telefònicament”.

“El referèndum de l’Espai Barça via telemàtica va ser un gran èxit i va ser el principi d’aquest camí de continuar avançant en la digitalització del Club”, ha explicat Elena Fort fent referència a l’aposta digital que s’està fent des del FC Barcelona. Un procés en què la seguretat és un dels elements clau: “Malauradament hem tingut alguns episodis a l’Spotify Camp Nou que hem hagut de posar mesures en qüestions de seguretat i aquest coneixement i aquest nou perfil digital ens ajudarà a millorar aquestes mesures”, ha afirmat Fort.

La vicepresidenta ha avançat també: “En breu entrarà en funcionament el eAbonament i el eTicket i per tant estem treballant en una digitalització total, una transformació del Club i una transformació en la manera de comunicar-nos i d’entendre’ns”. A més, totes aquestes tecnologies s’aplicaran també al futur Espai Barça.

Finalment també ha parlat del número de sòcies al Club, ja que la massa social està al voltant del 26% i una de les voluntats és aconseguir que aquest número augmenti. En aquest sentit, ha recordat l’acte obert a sòcies que es va organitzar emmarcat en el Dia Internacional de la Dona i ha assegurat: “El que es va constatar és que en som encara poques i ens hem de reivindicar i participar més al Club”. Així, a través de l’esport femení, que encapçala el primer equip de futbol, la vicepresidenta ha fet una crida a “integrar més la dona en el dia a dia del Barça” i saber què es pot donar també a aquestes sòcies “perquè puguin gaudir d’aquest privilegi que és ser sòcia del Barça”.

A continuació, un avanç de l'entrevista:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut