Rosalía canta l'himne del Barça a ritme de 'Motomami'

Rosalía canta l'himne del Barça a ritme de 'Motomami'

La cantant catalana ha versionat el ‘Cant del Barça’ repetint la paraula que fa referència a l'emblema que lluirà la samarreta del Barça en el Clàssic

Rosalía canta una versió de l'himne del Barça a ritme de 'Motomami'. 

Hores abans de l'inici del Clàssic, la cantant de Sant Esteve Sesrovires ha barrejat la paraula 'Motomami' i el ‘Cant del Barça’. D'aquesta manera, Rosalía ha amenitzat la prèvia del Barça - Madrid de l'Spotify Camp Nou d'aquest diumenge 19 de març amb unes notes molt elegants i que han ressonat amb força.

Amb una veu plena de personalitat, l'autora catalana ha entonat les notes de l'himne del Barça amb la samarreta blaugrana enfundada. Una samarreta que du el logotip del seu últim àlbum, MOTOMAMI. També es podrà veure de manera exclusiva al pit dels jugadors culers durant el Clàssic de l’Spotify Camp Nou. Recordar que Spotify ha cedit el seu privilegiat espai a la samarreta del FC Barcelona en el marc del partnership estratègic que manté amb el Club. L'elecció de la Rosalía ha estat perquè just aquest mes de març se celebra el primer aniversari del llançament del disc MOTOMAMI. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut