Cessió de l’abonament amb formulari per a la visita del Reial Madrid a la Lliga

Cessió de l’abonament amb formulari per a la visita del Reial Madrid a la Lliga

Seguint el protocol dels partits d’alt risc, els usuaris de l’abonament hauran de ser els socis o sòcies titulars o els destinataris indicats en el document de la cessió

Tots aquells socis o sòcies abonades a l’Spotify Camp Nou que per al partit de Lliga contra el Reial Madrid, que es jugarà el diumenge 19 de març a partir de les 21 hores, vulguin cedir els seus abonaments a un altre soci o aficionat que no siguin els titulars del carnet, caldrà que formalitzin aquesta cessió a través d’un formulari en què s’indicaran el nom i el DNI de la persona que farà ús de l’abonament en aquest partit. Aquestes cessions es poden efectuar fins a la mateixa hora del partit.

Formulari de cessió de l'abonament

Aquest partit contra el Reial Madrid és considerat d’alt risc i per aquest motiu tornaran a entrar en vigor les mesures de control i seguretat establertes en el nou protocol que s’aplica en aquests casos.

Tal com ja es va fer en la visita del Manchester United, aquells abonats o abonades a l’Estadi que cedeixin el seu seient a una altra persona ho hauran de fer a través del formulari, on caldrà posar el nom i les dades requerides de la persona que utilitzarà l’abonament.

Aspectes que cal tenir en compte en el moment d’efectuar la cessió de l’abonament:

  • La cessió de l’abonament es pot fer a un soci o a un no soci.

  • No es podrà cedir l’abonament mentre aquest estigui posat al Seient Lliure o s’hagi venut a través d’aquest procediment. En cas que no s’hagi venut i es vulgui cedir, caldrà recuperar-lo primer del Seient Lliure i fer posteriorment la cessió amb el formulari.

  • Un cop efectuada la cessió, l’accés a l’Estadi anirà a nom de la persona destinatària.

Per accedir a l’Estadi, la persona que hagi rebut l’abonament ha de portar el comprovant, en format digital al mòbil o en paper imprès, del correu electrònic rebut per la cessió del seu abonament, el carnet de soci -el seu o el del titular-, el carnet físic de l’abonament 2022/23 i el document oficial d’identitat propi, documents que es poden demanar de manera aleatòria.

A l’hora d’entrar a les instal·lacions de l’Spotify Camp Nou, es recomana venir amb antelació i portar la documentació preparada per reduir el temps d’espera a les portes d’accés a l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut