Més de 2.000 aficionats donaran suport al Barça a Old Trafford

Més de 2.000 aficionats donaran suport al Barça a Old Trafford

826 penyistes estaran a l'estadi i tres avions de FC Barcelona Desplaçaments portaran 531 seguidors a Manchester el mateix dia del partit

El FC Barcelona no estarà sol aquest dijous en el seu partit d’Europa League contra el Manchester United a l’estadi d’Old Trafford a partir de les 21 hores. L’equip blaugrana estarà acompanyat a la graderia per 2.350 barcelonistes que es desplaçaran a la ciutat anglesa amb l’objectiu de veure la classificació del Barça per als vuitens de final d’aquesta competició europea.

D’aquest gruix de seguidors, 2.151 corresponen als socis, sòcies i penyistes que estaran situats a la zona de l’equip visitant d’Old Trafford, mentre la resta són membres, col·laboradors o convidats del Club que ocuparan altres llocs de l’estadi.

Àmplia presència de penyistes

Una gran part d’aquests aficionats correspon als 826 penyistes que es desplaçaran des de diferents llocs del món, en què destaca novament la gran presència de membres de les penyes poloneses, que estaran representades per 329 penyistes, amb una àmplia representació de la Penya Blaugrana de Poznan, amb 256 integrants. La penya de Lodz aportarà 32 seguidors, la Fan Club Barça Polska, 29, vuit seran els membres de la Penya Barcelonista de Varsòvia i quatre de la PB Cracòvia. També destaca la presència de 32 membres de la Penya Blaugrana de Londres, 22 de la penya de Stuttgart i 20 integrants de la Penya de Tel Aviv.

Tres avions de FC Barcelona Desplaçaments

Per assistir al partit de Manchester, FC Barcelona Desplaçaments ha organitzat tres avions que desplaçaran un total de 531 aficionats barcelonistes. Aquests avions s’enlairaran de l’aeroport del Prat el mateix dijous al matí, per retornar a Barcelona un cop hagi acabat l’eliminatòria amb el Manchester United.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut