La Fundació FC Barcelona i l'Ajuntament de Banyoles renoven el conveni del programa sociesportiu 'Barça Activa't'

La Fundació FC Barcelona i l'Ajuntament de Banyoles renoven el conveni del programa sociesportiu 'Barça Activa't'

L’acte de signatura de l’acord ha estat emmarcat en la celebració de la Junta Directiva del FC Barcelona a la ciutat de Banyoles, que ha aprovat també tres nous nomenaments

El president del FC Barcelona i de la Fundació, Joan Laporta, i l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, han signat la renovació del conveni de col·laboració entre la Fundació i l’Ajuntament del programa socioesportiu Barça Activa’t. L’acte ha estat emmarcat en la reunió de la Junta Directiva del FC Barcelona, que s’ha celebrat avui dimecres 15 de febrer al municipi gironí, i ha comptat també amb la presència de la directora de la Fundació FC Barcelona, Dra. Marta Segú.

Barça Activa’t té com a objectiu  contribuir a la millora de la vida de nens, nenes i joves, especialment els que es troben en situació de vulnerabilitat, mitjançant l’esport i l’activitat física. En aquest sentit, el programa dona resposta al nou enfocament holístic que la Fundació FC Barcelona està promovent en tots els seus projectes, impactant en les màximes problemàtiques possibles dels ecosistemes socials complexos que formen part de les diferents comunitats.

Cal destacar que des del 2008 més de 600 infants s’han beneficiat del projecte de la Fundació FC Barcelona a la ciutat de Banyoles, el qual forma part de l’acord de col·laboració amb la Diputació de Girona.

Tres nous nomenaments

A més, la Junta Directiva ha aprovat també els nomenaments de Jordi Llauradó, fins ara responsable d’Espai Barça, i que esdevé nou vicepresident tercer de la Fundació FC Barcelona. Així, el càrrec de responsable d’Espai Barça passa a mans de l’Elena Fort, vicepresidenta de l’Àrea Institucional del Club. Finalment, a la comissió esportiva integrada pel president Joan Laporta, Mateu Alemany, Jordi Cruyff i Enric Masip, s’afegeix ara com a sisè membre Joan Soler, directiu responsable del futbol formatiu.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut