Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

Davant la informació emesa avui al programa 'Què t’hi jugues' de Ser Catalunya

Davant la informació emesa avui al programa Què t’hi jugues de Ser Catalunya, el FC Barcelona, coneixedor dels fets que està investigant Fiscalia relatius a pagaments efectuats a empreses externes, vol deixar clar:

  1. Que el FC Barcelona va contractar en el passat els serveis d’un consultor tècnic extern, el qual subministrava, en format vídeo, informes tècnics referits a jugadors de categories inferiors de l’Estat espanyol per a la secretaria tècnica del Club.
  2. Addicionalment, la relació amb el mateix proveïdor extern es va ampliar amb informes tècnics relacionats amb l’arbitratge professional a fi de complementar informació requerida pel cos tècnic del primer equip i del filial, una pràctica habitual en els clubs de futbol professionals.
  3. Actualment, aquest tipus de serveis externalitzats recau en un professional adscrit a l’Àrea de Futbol.
  4. El FC Barcelona lamenta que aquesta informació aparegui justament en el millor moment esportiu de la present temporada.
  5. El FC Barcelona emprendrà accions legals contra qui malmeti la imatge del Club amb possibles insinuacions contràries a la reputació de l’entitat que es puguin produir arran d’aquestes informacions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut