Recomanacions d’accés i cessió de l’abonament amb formulari contra el Manchester United

Recomanacions d’accés i cessió de l’abonament amb formulari contra el Manchester United

El Club recorda als seus abonats que els socis i sòcies amb abonament hauran de ser els titulars o formalitzar la cessió a un altre soci o aficionat

En el partit d’anada dels setzens de final de l’Europa League que el FC Barcelona celebrarà amb el Manchester United a l’Spotify Camp Nou avui dijous 16 de febrer a les 18.45 h, s’aplicaran les mesures de seguretat i de control d’entrades que ha establert la Junta Directiva per a aquells partits considerats d’alt risc.

 

 

Cessió dels abonaments amb formulari

Una de les mesures que funcionarà per primer cop en aquest partit davant el Manchester United és que tots aquells abonats o abonades que vulguin cedir els seus abonaments a un altre soci o aficionat que no siguin els titulars del carnet, caldrà que formalitzin aquesta cessió a través d’un formulari en què s’indicaran el nom i el DNI de la persona que farà ús de l’abonament en aquest partit. Aquestes cessions es poden efectuar fins a la mateixa hora del partit.

Fins aquest matí del dijous, els socis i sòcies abonats a l'Spotify Camp Nou havien efectuat un total de 27.000 cessions d'abonaments per al partit.

La cessió de l’abonament es pot fer a un soci o a un no soci. Un cop efectuada la cessió, no es podrà recuperar ni canviar el destinatari, i l’accés a l’Estadi anirà a nom de la persona destinatària.

Per accedir a l’Estadi, la persona que hagi rebut l’abonament ha de portar: el formulari imprès o digital, el carnet de soci -el seu o el del titular -, el carnet de l’abonament i el DNI propi, documents que es poden demanar de manera aleatòria.

Zona i accés exclusiu per als 4.255 aficionats i aficionades rivals

Per al compliment del protocol que funciona en partits d’alt risc, no s’han venut entrades als seguidors anglesos en zones que es puguin barrejar amb socis i aficionats barcelonistes, i els 4.255 aficionats del Manchester United que disposen d’entrada  estaran ubicats a la zona de la tercera graderia del gol sud, amb utilització exclusiva de l’accés 21 per entrar a l’Spotify Camp Nou. Fora d’aquest lloc, no es permetrà lluir simbologia del Manchester United en les zones dels socis i seguidors locals.

Les portes de l’accés 21, exclusiu per a l’afició del Manchester, s’obriran dues hores abans de l’inici del partit, mentre que la resta d’accessos de l’Estadi s’obriran per a tothom 1 h i 30 min abans (17.15 h).

Recomanacions a tots els socis i aficionats

Des del Club també es fa un seguit de recomanacions per facilitar la fluïdesa i evitar incidències en els accessos a l’Spotify Camp Nou.

  • Tot i l’horari d’inici del partit a les 18.45 h, el Club recomana arribar amb la suficient antelació a l’Estadi per evitar cues i poder accedir a la localitat assignada de manera esglaonada. A excepció de la zona visitant, que s’obrirà dues hores abans, les portes de l'Spotify Camp Nou s’obriran a les 17.15 h.

  • També es recomana, sempre que sigui possible, optar per la utilització del transport públic  i es recorda que les línies de metro que es poden utilitzar són la 9, la 3 i la 5, que compten amb parades a Collblanc, Badal, Zona Universitària, Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts, a més d’autobusos i el TRAM.

  • En cas de venir en cotxe i que no es tingui abonament d’aparcament, es demana no aturar els vehicles particulars a l’entrada dels accessos a l’Spotify Camp Nou per descarregar-hi passatge.

  • És també important accedir a l’Estadi a través de l’accés, la porta i la boca que s’indiquen a l’entrada o al carnet d’abonament.

  • Es recomana tenir a l’abast l’entrada o el carnet de soci i abonament, així com el document d’identitat en els controls d’accés a l’Estadi, perquè el Club pot revisar la identitat dels assistents per evitar un mal ús.

WEB_Barça-ManU-SOCIS-CAT
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut